Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért "félnek" tőlem a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "félnek" tőlem a férfiak? Min kellene változtatnom?

Figyelt kérdés

Rendszeresen futok bele olyan helyzetekbe, amikor megismerkedem egy számomra szimpatikus férfival, egyértelműen vonzódik hozzám, én is egyértelműsítem, hogy lenne esélye, de egy bizonyos ponton (amikor szexre kerülne sor) rendszeresen megijednek, és ez később sem változik. (Hónapokig, évekig keresnek, igyekeznek a közelemben maradni, nem csak "barátilag", és közben folyamatosan lebegtetve a szexualitást).

Tehát nem arról van szó, hogy nem tekintenek nőnek, saját bevallásuk szerint nagyon is, csak egyszerűen megijednek. (Tény, hogy meglehetősen határozott, és szexuálisan túlfűtött vagyok.)

Nem minden férfival van ez így, de jellemzően azokkal, akik nekem a legjobban bejönnek, ezért szívesen változtatnék.

2013. máj. 5. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de azok alapján, amit leírtál én egészen más következtetésre jutottam.

Összefoglalva a lényeget mikor megismernek téged onnantól csak barátnak kellesz (utalgatás ide vagy oda) szexelni nem akarnak veled. Ezek alapján eléggé egyértelműnek tűnik, hogy jó társaság vagy de nőként nem kellesz nekik, vagy amit te szexuálisan túlfűtöttnek és határozottnak gondolsz az valójában taszító.

Olvastam a válaszaidat, hogy mindenki szerint és szerinted is nagyon szexi vagy de érdemes lenne átgondolnod a dolgokat. Még nem találkoztam olyan szexi nővel (és most nem közönségesre gondolok), aki még értelmes is és a férfiak a szex előtt leléptek volna...

23N

2013. máj. 5. 14:29
 12/17 A kérdező kommentje:

# 11: Alapvetően igazad lenne, de a helyzet az, hogy nyíltan kimondja, hogy nagyon nem baráti kapcsolatokról van szó. Tudom, mi a különbség a baráti kapcsolat és a vonzalom között. :)

Tehát itt hosszas udvarlás után konkrétan kimondja az illető, hogy "nagyon megdugna", de ha akkor éppen, valamiért nem jön össze (pl. nem érek rá pont akkor), akkor egyszer csak jön a bepánikolás.

2013. máj. 5. 14:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja, és félreértetted: egyik pasi sem lépett le, pont ez a lényeg! Hogy van, akivel ilyen helyzetben voltam, és utána még fél évig kereste a társaságom napi szinten, találkozgattunk, naponta felhívott, sőt, a mai napig keres (2 év után). Nem lelépésről van szó. :)
2013. máj. 5. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:

én 2 dologra gondolnék, hogy miért félnek,

1. több, elég sok pasival volt már szexuális kapcsolatod és ezért

2. vagy magasan képzett, diplomás csaj vagy

26Nő vok

2013. máj. 5. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Értettem, hogy "barátilag" megmaradtak és a társaságod is keresték de szex nem volt ugye? Mondjuk 2évig keresett vagy hónapokig rendszeresen és ezalatt annyira "megdugna", hogy egyszer sem tette mert annyira jó nő vagy, hogy túlságosan stresszelt?

Ne érts félre nem cseszegetni akarlak, csak valahogy nekem nagyon nem áll össze ez a dolog de neked sem különben nem tettél volna fel róla kérdést. Nem fordulhat elő, hogy mégsem látod a dolgot olyan jól? Persze én nem vagyok részese a szituációnak, szóval csak az alapján írom le a véleményem, amit látok, de ha jól értem te is éppen külső szemlélő véleményére voltál kíváncsi.

2013. máj. 5. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Kicsit legyel kevesbe ferfias, ennyi. Ha hagyod a pasinak, hogy ferfinek erezze magat, akkor nem fog megijedni. Es ferfiakrol nem beszelunk a pasiknak.
2013. máj. 5. 16:44
 17/17 A kérdező kommentje:

Közben már többekkel privátban sikerült "megfejteni", aki volt hasonló szituációban (férfiként) az megértette és elmagyarázta.

Azért a félreértések elkerülése végett: nem MINDEN férfival járok így, voltak azért realizálódott kapcsolataim is, csak feltűnt, hogy bizonyos típusú férfiakkal így járok.

(Egyébként igen, értelmiségi vagyok, de mivel az adott férfiak is, azért nem hiszem, hogy ez gondot okozna számukra. :) Hogy hány pasival voltam korábban, azt meg az egyik tudta (őt meg ez egyáltalán nem zavarta, sőt...), a másik nem, így nem hiszem, hogy ez lenne a szempont.)

2013. máj. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!