Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor kezditek el forgatni a fejetekben az eljegyzés gondolatát? Mennyi idő után? Próbáltok előtte tapogatózni? Nők, is írhatnak véleményt.
Tapasztalat, vélemény, bármi érdekel. Köszönöm!
22L
Mi szeretjük egymást a párommal, de nem akarunk összeházasodni se most, se később. Jó így, ahogy van. :)
De ha jól sejtem, te szeretnéd, ha megkérnék a kezed... Nos, ez minden férfinál más. Van, aki pár hónap után megkéri a párja kezét, van aki pár év után, van aki soha. 26N
a férjem engem még az együtt járásunk első hónapjának végén kérte meg a kezemet. azt mondta utólag, hogy már azután beférkőzött a gondolat a fejébe hogy megkér, miután először lefeküdtünk. (neki velem volt az első).
már 1,5 éve házasok vagyunk, és 3 éve együtt.
de nem szabad erőltetni.... 1-2 év után azért már elő kell kerüljön ez a téma egy kapcsolatban szerintem. már ha a férfinak szándékában áll. de attól is függ az adott pár hány éves. pl 15-16 éveseknél nyilván nem:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!