Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha a barátom már eljegyezne, de nem akarom erőltetni sem. Hogy lehetne erre finoman utalgatni, hogy magától tegye és ne azért, mert én "elvárom"?
Több, mint 2 éve vagyunk együtt, teljesen kiegyensúlyozott és harmonikus a kapcsolatunk, jól megvagyunk együtt. 1 éve összeköltöztünk, azóta együtt is élünk, azzal sincs baj.
Én már szeretném komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat, de nem akarom azt, hogy úgy érezze, hogy erőltetem. Nem akarom azt sem, hogy csak azért jegyezzen el, mert én ezt szeretném. Hogyan tudnám elérni, hogy ő magától kérje meg a kezemet?
Ő 26, én 24
Szerintem nézz youtube-n eljegyzési videókat, és mutasd meg neki, hogy milyen aranyos ez meg az a lánykérés. Biztos reagálni fog rá valamit. :)
Nekem ez tetszik legjobban, de találsz még sok jót:
Köszi a videót. :D Ez jó ötlet, lehet, hogy mutatok majd neki egyet-kettőt. :)
De igen, tudok beszélni vele, meg volt is már róla szó, csak a fülét nem akarok ezzel rágni, meg azt szeretném, ha ez a saját döntése is lenne, és ha nem csak azért kérné meg a kezemet, mert én ezt szeretném. Érted? Beszéltünk már erről, de azzal azért nem fogok elé állni, hogy "Olyan jól megvagyunk, lassan nem kéne engem eljegyezni?"
Hát nekem sem tetszene ha a barátnőm utalgatna erre vagy kérdezné meg, ha úgy érzem hogy eljött azaz idő akkor eljegyzem, ha meg nem akkor nem.
Szerintem ezt ne erőltesd.
Maximum a babáról kezdj el vele beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!