Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ilyen? Ez lehetséges?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Ez lehetséges? (többi lent)

Figyelt kérdés
lassan már 5 éve hogy együtt vagyunk a barátnőmmel, a hasonló ismerőseimnél már 2 házasság is történt, de én egyszerűen meg mondtam neki hogy nekem így jó ahogy van nem biztos hogy szeretnék házasságot kötni vagy eljegyzést de ennek ellenére jó vele lenni szeretem de most nem érzem azt h el kéne vennem vagy hasonlók. Szerintetek ez árthat a kapcsolatnak vagy én vagyok csak ilyen?

2013. máj. 2. 09:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
jó ez így, én sem akarnék hivatalos házasságot senkivel szerintem, ennek ellenére el tudnám kötelezni magam valaki mellett
2013. máj. 2. 09:16
 2/17 Meknes ***** válasza:
Hát...nem is tudom.Valóban nem a papír számít egy kapcsolatban.Viszont!Sok nő szereti azt érezni,hogy a párja rajong érte és hogy számára ő a legfontosabb.Bizony könnyen előfordulhat,hogy a barátnőd ezt zokon veszi és megtörténik a baj.5 év azért hosszú idő,legalább egy eljegyzésbe menj bele,akkor barátnőd kicsit nyugodtabb lesz és neked is lesz még 1-2 évet gondolkodni a házasságon.Aztán ha utána is úgy érzed,hogy nem szeretnél házasságot,akkor mond el neki őszintén.Ha szerencséd van,akkor sikerül megbeszélnetek a dolgot,ha nem,akkor előfordulhat,hogy egyszer csak egyedül maradsz.Elképzelhető hogy más karjában köt ki a szerelmed.Vagy azért mert attól a másiktól többet megkap vagy csak dacból,hogy megmutassa neked,hogy ha neked nem kell,akkor kell majd másnak.Én nő vagyok és én így érzem.Vagyis egészen 30 éves koromig így éreztem.Most 37 vagyok és már nem érdekel a házasság,már nem tartom fontosnak,mert már tudom,hogy házasság nélkül is működhet egy kapcsolat,akár évtizedeken át és házasságban is lehet pokolian élni.
2013. máj. 2. 09:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha ezt ő is így gondolja,oké.De ha nem,ez lehet majd konfliktusforrás rendesen,.
2013. máj. 2. 09:33
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd is pártolja ezt, akkor nincs semmi gond, jó ez így.

Én viszont személy szerint szeretnék majd egyszer feleség lenni. Tudom, hogy nem a papírtól lesz jó egy kapcsolat, de akkor is így érzem. Beszélgettünk már erről a barátommal, mondta, hogy számára nem fontos a házasság, de nem is zárkózik el előle, így, ha majd még együtt leszünk később is, és én szeretném, elvesz, mert tudja, hogy nekem fontos.

Igazság szerint számomra azért érthetetlen, hogy valaki nagyon hadakozik a házasság ellen, mert ha amúgy biztos abban, hogy a másikkal akarja leélni az életét, miért baj, ha a törvény is összeköti őket? Én akaratlanul is elgondolkoznék ilyen esetben azon, hogy a másik azért nem akar elvenni, mert így ott van előtt az esély, hogy bármikor leléphessen, ergo nem biztos a kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy igazam van, csak én így érezném.

2013. máj. 2. 09:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat lehet jó házassággal is és nélküle is, és mindkét esetben lehet rossz is, és véget is érhet.

Igazából az a kérdés, hogy a barátnőd hogy gondolkozik erről. Ha ő házasságpárti, akkor valamelyikőtöknek engedni kell. Csak az a kérdés, hogy kinek.

2013. máj. 2. 09:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen ahogy többen is le írtátok házasság párti, szeretné ha már el jegyezném de én valahogy ezt nem szeretném.
2013. máj. 2. 09:56
 7/17 anonim ***** válasza:
De miért nem szeretnéd? Valami oka csak van...
2013. máj. 2. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, hogy mi az oka. Engem 6 év után nem vett el a párom, megindokolni nem tudja. Más nőket (csúnyábbakat, unalmasabbakat, öregebbeket) simán elvesznek, én meg pártában maradtam. Szóval érdekel egy férfi véleménye, aki így gondolkodik, hogy mi az ok.
2013. máj. 2. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:

Attól félünk, hogy meghülyültök és kiforgattok a vagyonunkból minket.

Nem szeretünk valamitől függeni, bemondjátok az unalmast, felcsináltatjátok magatokat, és követelitek a pénzt.

2013. máj. 2. 10:17
 10/17 anonim ***** válasza:

A kilences kb lefedte. A bizalom nagyon nehéz manapság. Még 30 40 felett is elmehet a nők esze sajnos.

35 ffi

2013. máj. 2. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!