Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen? Ez lehetséges? (többi lent)
Ha a barátnőd is pártolja ezt, akkor nincs semmi gond, jó ez így.
Én viszont személy szerint szeretnék majd egyszer feleség lenni. Tudom, hogy nem a papírtól lesz jó egy kapcsolat, de akkor is így érzem. Beszélgettünk már erről a barátommal, mondta, hogy számára nem fontos a házasság, de nem is zárkózik el előle, így, ha majd még együtt leszünk később is, és én szeretném, elvesz, mert tudja, hogy nekem fontos.
Igazság szerint számomra azért érthetetlen, hogy valaki nagyon hadakozik a házasság ellen, mert ha amúgy biztos abban, hogy a másikkal akarja leélni az életét, miért baj, ha a törvény is összeköti őket? Én akaratlanul is elgondolkoznék ilyen esetben azon, hogy a másik azért nem akar elvenni, mert így ott van előtt az esély, hogy bármikor leléphessen, ergo nem biztos a kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy igazam van, csak én így érezném.
Egy kapcsolat lehet jó házassággal is és nélküle is, és mindkét esetben lehet rossz is, és véget is érhet.
Igazából az a kérdés, hogy a barátnőd hogy gondolkozik erről. Ha ő házasságpárti, akkor valamelyikőtöknek engedni kell. Csak az a kérdés, hogy kinek.
Attól félünk, hogy meghülyültök és kiforgattok a vagyonunkból minket.
Nem szeretünk valamitől függeni, bemondjátok az unalmast, felcsináltatjátok magatokat, és követelitek a pénzt.
A kilences kb lefedte. A bizalom nagyon nehéz manapság. Még 30 40 felett is elmehet a nők esze sajnos.
35 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!