Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek lehetséges ez lányoknál?
Létezik. Én szeretem a férjem, jól bánik velem, én is jól bánok vele. Harmóniában élünk, és nem hiányzik egyikünknek sem az, hogy mással kezdjen kapcsolatot, mert a házasságunk megad mindent.
Kulcsszó: tenni kell egymásért, és szeretni kell egymást. Csak együtt élve nem lehet, hanem egymásért élve.
Örökre szeresse= igen
Csak 1 embert= nem
Marmint ha nem ismerkedik meg masokkal akkor lehet, de az mas.
En pl imadom a paromat, de az elsö szerelmemet is szeretem, meg igy sok ev utan is, hiaba nem tartjuk mar a kapcsolatot, de attol meg nem fog elmulni es nem fogok tudni ugy nezni ra, mint aki nem jelent többet masoknal.
erre Neked választ adni nem fog tudni senki, mert mindenki változik és folyamatosan, attól felnőtt valaki ő is változik, ki jó ki rossz irányba,
a szerelem eleve nem tart örökké, az átalakul szeretetté
lehetséges egy embert szeretni, de ehhez jól működő kapcsolat kell, valamint megfelelő emberek hozzá N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!