Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi ezt mondja?
A "Most jól elvagyunk, nem veled akarom leélni az életem, de addig még szórakozzunk egy kicsit" finomabb változata.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Nem feltétlenül rossz ez, csak mindkét fél így álljon hozzá.
azt, hogy egy tapló
ha nem szereti annyira, hogy vele élné le az életét, akkor csak arra használja a csajt, hogy ne legyen egyedül
én már rég otthagytam volna, ha egy pasi ilyet mond
Hogy a nőnek döntenie kell. Mert ha a pasi talál mást, akit jobban szeret, akkor őt ki fogja dobni miatta.
Én a nő helyében egyébként adnék egy kis időt a pasinak, mondjuk egy fél évet, hogy az alatt találja ki, hogy velem akarja-e leélni az életét vagy sem. És ha nem, akkor fél év után szakítanék. De mondjuk ez azért van, mert én életre szóló kapcsolatot szeretnék, nem olyat, ahol pár évig elvagyunk, aztán szétmegyünk. Ha a barátnődnek ez is jó, akkor nyilván nem is akar férjhez menni :)
"Van egy ingyen qrvája, ennyit."
"ha nem szereti annyira, hogy vele élné le az életét, akkor csak arra használja a csajt, hogy ne legyen egyedül "
Használ? K*rva? Ja, elfelejtettem, itt mindenki csak az igazit keresve jön össze valakivel, én hülye, hová is gondoltam!? Szerintem a srác egész korrekt volt, megmondta, mit lehet várni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!