Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent, ha egy férfi ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi ezt mondja?

Figyelt kérdés
Nem nekem, egy barátnőmnek mondta nemrég a pasija, 3 éve vannak együtt:"Nem szeretlek annyira, hogy elvegyelek feleségül, de nem akarlak elhagyni sem, mert ahhoz meg szeretlek."

2013. ápr. 24. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Komolytalan, távolság tartó, aki nem vállalja fel a szerelmét. Csak arra vár, akit majd annyira megszeret, hogy el akarja venni feleségül. Elkényelmesedett, nősülni nem akaró,a kapcsolatban lébecoló férfi.
2013. ápr. 24. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

A "Most jól elvagyunk, nem veled akarom leélni az életem, de addig még szórakozzunk egy kicsit" finomabb változata.

Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Nem feltétlenül rossz ez, csak mindkét fél így álljon hozzá.

2013. ápr. 24. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Van egy ingyen qrvája, ennyit. Ha talál olyat, akit "annyira szeret", simán kidobja.
2013. ápr. 24. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

azt, hogy egy tapló

ha nem szereti annyira, hogy vele élné le az életét, akkor csak arra használja a csajt, hogy ne legyen egyedül

én már rég otthagytam volna, ha egy pasi ilyet mond

2013. ápr. 24. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a nőnek döntenie kell. Mert ha a pasi talál mást, akit jobban szeret, akkor őt ki fogja dobni miatta.

Én a nő helyében egyébként adnék egy kis időt a pasinak, mondjuk egy fél évet, hogy az alatt találja ki, hogy velem akarja-e leélni az életét vagy sem. És ha nem, akkor fél év után szakítanék. De mondjuk ez azért van, mert én életre szóló kapcsolatot szeretnék, nem olyat, ahol pár évig elvagyunk, aztán szétmegyünk. Ha a barátnődnek ez is jó, akkor nyilván nem is akar férjhez menni :)

2013. ápr. 24. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Esküvő nélkül is lehet együtt élni a végtelenségig...
2013. ápr. 24. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy ingyen qrvája, ennyit."

"ha nem szereti annyira, hogy vele élné le az életét, akkor csak arra használja a csajt, hogy ne legyen egyedül "

Használ? K*rva? Ja, elfelejtettem, itt mindenki csak az igazit keresve jön össze valakivel, én hülye, hová is gondoltam!? Szerintem a srác egész korrekt volt, megmondta, mit lehet várni tőle.

2013. ápr. 24. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is legalább őszinte volt a pali.Ha nem lett volna,akkor most az lenne a baj.:)És ez lenne a kérdés:Miért hazugak a férfiak?:D
2013. ápr. 24. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, amit mondott. A férfiak nem beszélnek rébuszokban. Azt jelenti, hogy megszerette, kényelmes, stb., de a büdös életben nem venné feleségül, azért annyira nem jó. Ennyi. Nem több, nem kevesebb.
2013. ápr. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!