Szerintetek miért mondja a legtöbb férfi, hogy a szülés nem nagy dolog?
1. Fogalmuk sincs milyen.
2. Sok nő azzal takarózik, hogy ő már szült és akkor blabla...
Meg valljuk be. Hiába rohadt nehéz szülni ( volt benne részem), azért nem egy olyan dolog amit csak Rambo tud véghez vinni, magyarul sokaknak sikerül.
Szerintem csak azok a nők kapnak ilyet a fejükhöz akik azt hiszik, hogy a szüléssel mindent elértek amit egy nőnek el lehet. Pedig ez nem igaz.
Az én párom sosem mondott ilyet, sőt. Szerinte le a kalappal minden nő előtt,mert ahogy mondja,ő a terhességet sem lett volna képes végigcsinálni.
Osztom annak a nőnek a véleményét aki szerint csak annak mondhatják akik el vannak szállva maguktól,mert szültek. Azok az anyukák azt hiszik,hogy ők a világmindenség mert kihordtak egy gyereket. Én is szültem. Én sem tartom magam istennőnek,mert képes voltam világra hozni a fiaimat. Ez az élet velejárója.. Nem kell dicshimnusz mert anyák lettünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!