Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom? VAgy változtatno...

Jól csinálom? VAgy változtatnom kellene valamit?

Figyelt kérdés

7 hónapos a lányom, mindig is sznvedés volt az altatás nehezen és keveset aludt eddig napközben.

Most kb másfél hete van rednszer az alvásaiban, megfigyeltem,hogy akármennyire álmos is, ébredéstőls zámítva meg kell várjam a 2,5 órát, és csak akkor szabad lerakni, mert így szépen elalszik.különben sír, és még csak ringatva sem tudom elaltani.

Délelőtt fél órát alszik, fél1kor a naggyal együtt fekszenek le, jobb esetben ilyenkor alszik fél3-3óráig is. Van hogy fél2-2 óra fele felébred, ilyenkor szopizik kicsit,majd visszaalszik. Ha nem etetem meg, akkor felébred, és 10 perc múlva már nyűgös,mert nem aludta ki magát. Ennyit alszik egész nap. Este 8kor van fürdés akkor szépen elalszik egyedül is, éjszaka viszont legalább 3-5 alkalommal ébred, és csak cicin alszik vissza:(

2013. ápr. 6. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó így, ha nem nyűgös az álmosságtól, végül is jó sokat alszik egyben. Nálunk is az volt, hogy 3 órát ki kellett várni ébredés után, mert csak akkor aludt el.

Az enyém már 17 hónapos, és még mindig csak cicin alszik el, és vissza.

Szerintem éjjel lehet a fogacskája miatt ébred, nekem egy időben éjszaka 8-10 alkalommal is ébredt mikor fogzott, ez eltartott vagy 2-3 hónapig. Akkor is mindig csak cicin aludt vissza, úgyhogy volt, hogy mellettem aludt, mikor hamarabb elaludtam, minthogy visszatettem volna az ágyába. Aztán elmúlt, most már szépen alszik a saját ágyában éjjel, nem szokott oda, bár még mindig csak cicin alszik.

2013. ápr. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!