Jól csinálom így?
7hónapos babámmal így alakítottuk ki az evéseket.Szerintetek jó így?Eszembe jutott egy másik verzió is.
Reggel 6:30-7óra felé cicizik
10kor gyümölcs+cici
14kor zöldség+cici
18kor cici
21kor cici
Az jutott eszembe hogy ne csináljam inkább úgy hogy 10kor csak gyümölcs,és akkor délben adnám neki a zöldséget cicivel,utána menne rendesen tovább 15-18-21.Eddig mindig délelőtt mentünk sétálni,és akkor mindig aludt egy nagyot,de nem tudom hogy gyümivel a pocakban tud-e aludni.Eltelíti a gyümölcs?Ti hogyan csináljátok?Köszi a segítséget.
6,5 hós Lányom:
8 körül cici
fél 10-10 Gyümi vagy tejpép,vagy kettő együtt
(elaludni cicin tud,szóval valamennyit a kettő közt iszik)
Fél 1-kor Főzelék
15kor cici
19kor cici
Nekem jól lakik a sima gyümivel is,de próbáld tejpéppel keverni neki,úgy laktatóbb.Vagy ha már Glutént kapott akkor kekszel.Nekünk már a tízórai és ebéd ki van váltva,enne többet is,imád enni,de egyenlőre nem merek neki többször adni egy nap.
Én a két hozzátáplálást eleinte a nem egymás mellé raknám.
1
Bocsi, elküldtem véletlenül..
szóval 10 kor és du. 3--4-5 fele adnék neki egyebet.
a két szilárd egymás után sok. főleg, ha ki van váltva már teljesen 1-1 étkezés.
a tejtermelésnek is jobb lesz, ha nem egymás után marad ki két evés, hanem egy szilárd, egy szoptatás, egy szilárd...
én így csináltam...
6-os!
Ebben mondjuk igazat adok teljes mértékben!
Nálunk a 2 étkezés közt van egy alvás,és ahhoz ugyebár cicizik is. Eleinte délután nekem mondjuk semmit nem volt hajlandó elfogadni,de ez is babafüggő.Mostanában fogadja el a déli maradékot vagy egy kis gyümölcsöt,néha.
Bár mondjuk nekem ezt a védőnőm javasolta így,hogy a tízórai után az ebéd legyen kiváltva...
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!