Hozzátáplálás vajon jól csinálom?
nekem kicsit fura ez, de ahány ház annyi szokás.
Mi pl reggelire nem eszünk, se répát, se almát, se krumplit. nekünk ez az ebéd vagy délutáni evés, így a gyereket is ahhoz szoktattam, ahogy mi csináljuk.
végül is az elsö kiváltásnak kb 5 hét után kell eljönnie. így szokik hozzá lesznek meg szép lassan a lebontó baktériumok is a gyomornak.
én minden héten 1 új ízt hoztam be neki, ezzel tökéletesen meg volt elégedve és szép lassan emeltem az adagot.
amikor az ebéd kiváltás megvolt, akkor kicsit vártam és elkezdtem a gyümölcsöket is neki, azt kb 2 hét alatt váltottam ki az uzsonnát, de igazából most télen csak barack, alma, banánt kap, ezzel teljesen elégedett.
aztán most 7,5 hósan kezdtem el neki tejpépet, így a vacsorát 1 hét alatt váltottam ki neki, de hiába imádja nem adtam neki rögtön egy egész adagot.
Az ö gyomrukból hiányoznak a megfelelö lebontó baktériumok, a megfelelö védelem és nyálkahártya. ezért szép lassan csináltam, semmiröl sem marad le, ha nem kap elsö évben mindent. én gondolok arra is mi lesz vele 60 év múlva.
Fokozatosan kéne, persze, de ha nem fáj a pocakja, akkor nem csinálsz bajt.
Az enyém is tátogott a sütőtökre, amikor kapta, elvettem tőle és nagyon sokáig sírt. Nem fájt tőle a pocakja, ezért másnap hagytam, hogy annyit egyen belőle, amennyit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!