Megint hozzátáplálás! Jól csinálom?
Reggeli:Tápszer 210ml
Tízórai:gyümölcs 200g
Ebéd:főzelék 250g
Uzsonna:Ha meghagyták a tízórait akkor ahhoz pótolok ha nem akkor tejpép 210ml
Vacsora tápszer 250ml
Nem kelnek este nincs is bajuk csak kíváncsi vagyok nem esznek sokat?
Ketten vannak de ez a fejenkénti adag.
Nekem olyan soknak tűnik.
Egyik ismerősöm szerint nem lenne szabad ilyen sokat enniük 7 hónaposan.
A súlyuk is jó szerintem:7,5 kiló a kisfiú és 6.65kiló a kislány.
Az én lányom 1,5 éves és ugyanennyit eszik :)
De természetesen nem sok 7 hónaposan sem, annyit esznek, amennyi nekik szükséges. Ne aggódj emiatt.
7 hónaposan a lánykám is nagyjából így evett,sőt azzal a különbséggel,hogy uzsonna után, szopizott 6kor meg fél9kor fürdés után is.
És súlyra is sokkal nagyobb volt, bár 4 kg val született, 7 hónaposan 8.8 kg és 69 cm volt.
Mára már teljesen normális mennyiségeket eszik, 14 hónapos és 10.5 kg és 79 cm.
Az én fiam is 7 hónapos, kevesebbet eszik, mégis több kilóban, mint a Te fiad:-D
Ő 180grammot eszik, és 9 kiló:-))
szia!
az én 7 hónapos kicsim is ugyanígy eszik!
Szerintem is jó sokat esznek, de örülj neki, hogy ilyen jó étvágyuk van. Biztosan sokat mozognak, felhasználják az energiát, mert súlyban abszolút nem nagyok.
Nekem 7 hónaposan a - méretben - legkisebb lányom volt akkora, mint a te fiad, a másik lányom és a fiam 7,70 ill. 7,80 volt (szóval csak kicsit voltak súlyosabbak, és ők inkább vékony alkatúak).
Azt nem írtam hogy 2300grammal születtek.
Sokat mozognak de a kislány többet kúszik hátrafelé.A kisfiú a forgással próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!