Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egyáltalán szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Csupán azért a rövid időért, amíg viszonozva van? Aztán úgyis tovább szenved az ember, mert valaki mindig jobban szeret...2013. szept. 10. 23:17
21/28 Nem mondod :D válasza:
Szerintem nem. Főleg ha mondjuk 5 éve viszonzatlan....Nem érdemes, de nem tudok ellene tenni. Szóval kellene nekem egy izé, ami megakadályozza, hogy érzelmeim legyenek:D
22/28 anonim válasza:
Amikor megtalálod életed szerelmét, az igazi lelki társadat, akkor meglátod, hogy megéri, mert ő viszont fog szeretni. Mindketten ugyanazt akarjátok az élettől, és egymástól.
Régen én is kételkedtem. Csalódtam sokat, és nem is egyszer átvertek, mikor kezdtem megkedvelni valakit. Voltak viszonzatlan érzéseim is.
Ma már abszolút nem kételkedem. Lassan 3 és fél éve így vagyok ezzel. 21 hónapja házasságban. Persze ehhez kellett egy nagy adag kozmikus szerencse is:)
27/N
23/28 A kérdező kommentje:
Áhh, nagyon nagy szemétség ez az egész... Miért kell minden jó dolognak véget érnie? És amikor már azt hitted, megkeményedtél, kihaltak az érzelmeid, beleesel egy még nagyobb gödörbe... Francba az egésszel! Legalizálnám a szexuális kapcsolatot, törvényesen elfogadtatnám, mert nagyon kevés embertől eltekintve úgyis csak arra kellünk egymásnak, lehet ezt szépíteni... Én már nagyon unom ezt a randizgassunk, szeressük meg egymást, utána meg paff-dolgot...
2013. szept. 11. 17:01
24/28 anonim válasza:
"Legalizálnám a szexuális kapcsolatot"
Miért? Most illegális? :D
25/28 anonim válasza:
Szerintem a kérdező úgy gondolta a legalizálást, hogy a szexkapcsolatot nem ítélnék el. Mert pl egy nőt lazán le.urváznak ilyesmi miatt...
26/28 anonim válasza:
Szerintem amúgy is hülyeség elítélni a csak szex alapú kapcsolatot, ha két független ember közt zajlik, nem bántanak vele senkit, védekeznek és nem csapják be egymást. Értelmes ember nem ítél el ezért másokat. Legalábbis ez az én véleményem.
27/28 anonim válasza:
Érdemes. Nekem az első kapcsolatomból házasság lett. Nagyon boldogok vagyunk, én meg mázlista:D
24/F
28/28 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy most sem illegális, csupán a nőket lenézik miatta. :D Én levetkőzném ezeket a társadalmi konvenciókat! Úgyis mindenki ezt csinálja, mit kell akkor szemérmeskedni? Én speciel többre is tartom azokat, akik nyíltan a másik szemébe mondják, mit akarnak, nem csak eltartatják magukat egy férfival vagy főzetnek/mosatnak maguknak egy nővel, mert az tök kényelmes.
2013. szept. 11. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!