Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes egyáltalán szerelmesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egyáltalán szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Csupán azért a rövid időért, amíg viszonozva van? Aztán úgyis tovább szenved az ember, mert valaki mindig jobban szeret...

2013. szept. 10. 23:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ha igaz szerelem érdemes /lenne/ :)

ha nem... Nagyon nem ...:D

2013. szept. 10. 23:26
 12/28 anonim ***** válasza:
jó kérdés...faszom tudja...
2013. szept. 10. 23:44
 13/28 anonim ***** válasza:
Ez kb. olyan kérdés, hogy van-e értelme élni. Egyszer megszületünk aztán megdöglünk..
2013. szept. 10. 23:45
 14/28 anonim ***** válasza:
Érdemes. Ha viszonzott, akkor pláne. De a szerelem nem attól függ, hogy érdemesnek tartjuk, vagy nem.
2013. szept. 11. 00:23
 15/28 anonim ***** válasza:
nem!
2013. szept. 11. 00:26
 16/28 anonim ***** válasza:
2013. szept. 11. 00:32
 17/28 anonim ***** válasza:
Épp most is ez miatt sírok és ez miatt írok 12:2kor a gyakori kérdések egyik kérdezőjének kérdésére, mert nem tudok Tőle aludni sem.. pedig holnap suli.. sírok, szidom Őt, sajnálatom magam.. depizek! és b@ssza meg kuwa szarul érzem magam! DE ha arra az időre gondolok, ami Kettőnknek adatott, akkor a válaszom egyértelműen az, h: Igen érdemes! Mindennél jobban érdemes Szerelmesnek lenni!!! ha választhatnék, h most minden rendben lenne annak cserébe, h megnemtörténté váljon, én akkor is inkább ezt a szörnyű szenvedést választanám, mert ha valami nagyon fáj, akkor tudom, h az előtte mennyire nagyon jo volt!:)
2013. szept. 11. 00:35
 18/28 anonim ***** válasza:

ha szerinted érdemes élni akkor valószínűleg ez is érdemes hogy kipróbáld.

szerintem nem de én tojok mindenre kb és nem is akarok nagyon élni túl lusta vagyok ilyenekkel bajlódni.

2013. szept. 11. 03:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Persze hogy!! Mit sem ér az élet szerelem nélkül!
2013. szept. 11. 04:17
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem!

Amúgy sem ebbõl áll az élet.

2013. szept. 11. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!