Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egyáltalán szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Csupán azért a rövid időért, amíg viszonozva van? Aztán úgyis tovább szenved az ember, mert valaki mindig jobban szeret...2013. szept. 10. 23:17
1/28 anonim válasza:
Nem is tudom... Hasonló cipőben járhatsz mint én. XD
4/28 A kérdező kommentje:
Ó, igazán lélekemelő, hogy nem csak én érzem ilyen trén magam
2013. szept. 10. 23:19
5/28 anonim válasza:
Ha kölcsönös, akár 2 hétig is, megéri hidd el. Lehet hogy utána a hátad közepére sem kívánod a szerelmet meg a világot se, de az egyik legjobb dolog a világon.
8/28 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Elég sótlanok itt az emberek, nem is csoda, ha nem találtok senkit... :/
9/28 A kérdező kommentje:
Állítólag viszonzott, csak szeret valamiért az agyamra menni... Pedig én még ilyet soha de soha, és félek, nem is fogok érezni... Megalázom magam miatta, tudja, hogy ki vagyok neki szolgáltatva, ennél gázabb a világon nincs
2013. szept. 10. 23:22
10/28 anonim válasza:
Nem azért estem szerelembe, mert érdemes :)
Ami meg rövid ideig volt viszonozva (magyarul átejtenek vagy nem is szerettek igazán), az az én szememben nem is igazi szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!