Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes reménykedni vagy csak áltatom magam?
Nem semmi lehet a Márk XD
Amúgy meg persze, reménykedni mindig lehet, nem kell megszüntetned vele a kapcsolatot amit tartasz, de olyan soha ne legyél mint az ex-barátnő aki szánalmasan teper :DD Meg nézz körbe, hátha van más, akivel járni tudnál, nem kell beszűkülni, főleg olyan férfiért nem, aki kapcsolatban él... :D
Reménykedni mindig érdemes. Szorítok neked.
Ha az exével összejött újra az szerintem nem lesz hosszútávú..
Ne haragudj, én ezt nem is értem. Együtt voltatok pár hónapig, aztán dobott téged, és azóta az ex-ével van?
Elég nagy kujon a csávó, de ha simán otthagyott az ex-ért akkor köztetek az ő oldaláról legalábbis egész biztos nem volt valami nagy a szerelem. Inkább csak egy kényelmi pozíciót tölthettél be nála, és nem akarlak lehangolni, de ez nagyon kevés a reményhez. Vagyis azt épp lehet, de szerintem annak semmi esélye hogy az életét veled akarja leélni.
Véleményem szerint jobban járnál ha keresnél mást :/. Bár ha simán összejött a volt csajával amíg veled volt, akkor az sem kizárt hogy veled összejön újra, annak dacára hogy van csaja, de az ilyennel hosszútávon aligha lehet tervezni, szerintem egyszer már összetörte a szíved, nem hinném hogy még egyszer arra van szükséged.
Kiszórakozta magát veled. Én is voltam a te helyzetedben, és azt mondom, örülj neki, hogy megszabadultál ettől a tahótól!
Undorító és aljas az, aki úgy viselkedik, mint a pasi; mindegy, milyen nemű!
Igen, a magad érdekében hanyagold a pasit.
Ő megváltozni sosem fog, és emberszámba sem fog venni, mert egy paraszt. A barátnőjét se, és ilyen előélettel én bizony kétségbe vonom, hogy igaz-e egyáltalán, amit mondott (hogy a barátnője csalta meg őt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!