Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes reménykedni vagy csak áltatom magam?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi, akiért egyszerűen bolondultam és egyszer csak csoda tortént: randizni hivott. Remekul mukodott a kemia :) Nehany honapja mar egyutt voltunk, mikor nevetve mondogatni kezdte, hogy az exe szanalmas modon ujra teper nala, mert a csaj szingli lett es rajott hogy megis az en parom az igazi szamara. Mark azt mondta, nincs mitol tartanom.... ehhez kepest mar ujra egy part alkotnak. Mi azota, fel eve nem is lattuk egymast. Nevetseges azt gondolni hogy ha telen meglat mondjuk a kedvenc szorakozohelyen, ujra lehet valami? Akar egy kaland is? Meg mindig odavagyok erte, keptelen vagyok lezarni es neha errol almodozom. Hogy ki tudja, mit hoz a jovo.....2013. szept. 10. 19:33
11/13 anonim válasza:
"evetseges azt gondolni hogy ha telen meglat mondjuk a kedvenc szorakozohelyen, ujra lehet valami"
-erre kb annyi az esély mint hogy odamegyek hozzád Én hogy "jéé te vagy a gyakorikérdéses csaj aki tegnap kiírt egy kérdést!"
12/13 anonim válasza:
Szerintem Márk nem tudja elfelejteni azt a csajt, az meg igen erős szerelem, ha megcsalások sora után is odavan érte. Mondjuk, ha Márk is megcsalta a nőt, akkor mégse szeretheti annyira. Viszont ha őt megcsalta, akkor téged se tisztelne jobban :(((
17/L
13/13 anonim válasza:
basz*i egy cipoben jarunk :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!