Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesnek lenni egy képbe!? Érdemes ön-becsapni magam?
2 hónapja szálltam ki egy 5 éves kapcsolatból. Sehogy sem tudtam kilábalni a depresszióból s az űrből amit maga után hagyott. Viszont az egyik társkereső oldalon találtam egy gyönyörű lányt. Mindennap megnézem többször is a képeit. Kiderítettem a facebook címét is, egyszerűen tökéletes!!
s azóta minden napom szép, ha rossz kedvem van csak megnézem a képeit eszembe se jut az exem.
Viszont én külföldön élek s legközelebb csak szeptember 1 megyek haza addig nem is akarok neki írni. Akkor is elég kevés az esély rá hogy szabad lesz, s pont én kellek neki, de aki nem mer az nem is nyer.
Tudom, hogy csak önbecsapás az egész.. de tudtok valami jobbat hogyan lépjek túl ezen??
27 éves vagyok. Mondjuk igaz ez az első igazi szakítás az életemben. Az előző 5 éves kapcsolatom azért ért végett mert már csak a megszokás volt. S kb 1 hét múlva már a mostani exem voltam, s a régi kapcsolatot nem bántam.
Nem hiányzik az exem. Az hiányzik, hogy tartoztam valakihez.. Csak egy FÉLnek érzem most magam. :(
Félreértettél, én nem akarok senkinek panaszkodni az exemről. Főleg egy új kapcsolatba nem, max ha van egy sztori amiben ő is részt vett akkor direkt nem fogom kihagyni. Nem a múltban érzem magam FÉLnek hanem most. Ha minden áron megakartam volna menteni a kapcsolatunkat akkor megtettem volna. Az én döntésem volt, és ha akkor a legjobb döntésnek tűnt, akkor most miért bíráljam felül.
Azt hogy jelen pillanatba egyedül vagyok az azért van mert szeretném feldolgozni a történteket.Tudatosan határoztam hogy az elkövetkezendő pár hónapban nincs NŐ. Akármikor kezdhetnék egy új kapcsolatot ez nem jelent problémát jelentkező szerencsére van bőven. Bár az tény hogy velük meg én nem akarok kezdeni. :)
100%ban igazad van! Tarsfuggo vagyok ezert is hataroztam el hogy most egy kicsit szuneteltetem ezt a kapcsolat dolgot ...de nem megy!! Probalok en is rajonni az okara..
Viszont a nok 80%a szinten tarsfuggo, igy annyira egyszeru uj kapcsolatot kialaktanom, hogy ezek a napok valosagos szenvedesnek tunnek.
Igen! En is csak utana olvastam el mit is jelet az a korkep h tarsfuggo!
Egyszeruen csak a tartos kapcsolat az, amiben megtalalom a boldogsagot ennyi. Nem fuggok tole, mert amikor ugy ereztem hogy nem okoz bodogsagot akkor kileptem belole. Talan annyiban vagyok ^klinikai eset^ ,hogy tobb erzelem szukseges a parkapcsolatokban, s ezt az eddigi partnereimtol meg is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!