Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves rocker fiú a közelünkben...
Teljesen beleszerettem! :3
Ő lenne az... :3 :3
Hogy szólítsam meg? Nagyon félénk vagyok,és nagyon izgulok...
Nektek is bejön lányok? :3
14/L
2013. aug. 12. 08:52
71/84 Herczeg Levente válasza:
Ha nem tudod hogy angol Böngészőt használok, és itt minden rosszul van neki leírva,akkor szerintem nem kéne neked,itt neked kioktatást végezni! Tessék erről még 1 képet is készítek csak neked! [link]
Tessék! Hiába rakom újra megint ez fogad.....
72/84 anonim válasza:
nemár hogy felrakod saját magad uhh...haver ez égő XDD
73/84 Herczeg Levente válasza:
jó is lenne én raktam volna fe,de most honnan tudjam ki van mögöttem,aki mindig figyel...
Megnézném ha veled ez lenne,mit csinálnál...
74/84 anonim válasza:
Szerintem édes, én szeretem a hosszú (szőke) hajú rocker fiúkat :D
75/84 Herczeg Levente válasza:
Titkos Hód-ollóm!
Mi van veled?
Mióta írtam ide,meg se mukkansz...
Félsz?
76/84 anonim válasza:
Szerintem nem is zavar igazán ez a kérdés. Ha annyira zavarna már leszedetted volna (jelented a moderátoroknak), de nem.
77/84 Herczeg Levente válasza:
zavarni zavar,csak érdekel ez mos ki lehet,és várom a szent pillanatot,hogy írjon végre...
78/84 anonim válasza:
Ha annyira érdekel, miért nem írsz neki te privát üzenetet?
79/84 Herczeg Levente válasza:
mer nem írt vissza....
80/84 anonim válasza:
Kedves kérdező,érdekes hogy nem írsz -.-
Ha kiraktad szegény srácot legalább mond meg ki vagy és adj magyarázatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!