Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves rocker fiú a közelünkben...
Teljesen beleszerettem! :3
Ő lenne az... :3 :3
Hogy szólítsam meg? Nagyon félénk vagyok,és nagyon izgulok...
Nektek is bejön lányok? :3
14/L
2013. aug. 12. 08:52
52/84 anonim válasza:
He-he :D semmi gond :)
Látom szeretsz nevetni
":DDDDDDDDDDDDD "
:D
53/84 anonim válasza:
Hát ez baromi nagy! Kérdező, eléggé égő lehet, még jó hogy névtelenül vagy fent.
54/84 anonim válasza:
naaah, én pontosan ezekért a sülésekért imádom ezt az oldalt! (Y) :D
55/84 anonim válasza:
47-es
Gondolod,hogy egy "szép" napon elrabolja szegényt,hogy egy pincében,egy gödör alján tartsa fogva,arra kényszerítve,hogy pucéron babázzon? :DD
Amúgy azokat kérdezném,akik lecsajozták:
Ti láttatok már lányt szakállal? :D
56/84 anonim válasza:
utolsó: simán lehet, vagy még kitudja miket tervez szegény sráccal :D nem tudom miért kell lecsajozni vkit a hosszú haja miatt, szerintem egy rockerhez igenis illik és jól néz ki.:D
57/84 anonim válasza:
Jól néz ki,sok sikert hozzá.Hasonló az ízlésünk.De minek tetted ki a képét?Beleegyezett?
26
58/84 anonim válasza:
Ha majd összejött létszíves írd le mit használ a hajára mert nagyon tetszik. ;-) (köszi előre is)
59/84 Herczeg Levente válasza:
Kislány!
Most rámírsz vagy nem?
Megigérem,ha rámírsz szóba se hozom,csak akkor mond meg! Így most aszt se tudom,hátam mögött ki leseget engem.. :D
Samponba meg simát! :D
60/84 anonim válasza:
Amúgy Herczeg Levente, tényleg csak 15 éves vagy? :D (Mert többnek tűnsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!