Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok cigány fiúval/lánnyal, ha úgy hozná a sors?
Beleszerettem egy cigány fiúba, a szüleim viszont olyan szinten rasszisták, hogy még a jó fajtából származó cigányokat akik dolgoznak, iskolába járnak, jól viselkednek... őket is utálják.
Bár csak addig érdekel a véleményük, amíg el nem költözöm, el tudom dönteni magam is, hogy kivel akarok együtt lenni. Agresszív magyar fiúval sem járnék, de szerintem nem a nemzetiség határozza meg, ki milyen ember. Így simán el tudnék képzelni párkapcsolatot egy cigány fiúval is.
17L
Szerintem ne..
Nem a cigányokkal van bajom..hanem egyeltelán ezzel..mindössze azért tartod jónak..mert a szüleid tiltanák..
Ha megakarsz ismerni egy nem agressziv fiút itt vagyok....
17/F
Ha neked ez igy megfelel, akkor minek kérdezed mások véleményét? Azt mondod, tudod, kivel akarsz lenni, el tudod dönteni. Akkor tégy úgy.
Egyébként a kérdésedre válaszolva, én soha. 23/L
nem hiszem
valamiért divat lett cigány fiúval járni, de szerintem alapból a legtöbb lány nem járna velük. kevés az igényes, intelligens, tiszta közöttük. én pl. a szagukat nem bírom (nem a hajléktalan-büdösre gondolok, hanem a jellegzetes cigányszagra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!