Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok, egy műlábú fiúval?
Persze, nincs azzal semmi gond :)
De nincs kivételezés, ugyanúgy meg kell valahogy fognia, mint bárki másnak... sajnálatból senkivel nem jönnék össze...
igen, ha ő ettől még olyan bevállalós és olyan pörgős életet él mint én (nem nagyon tudok egy otthonülőssel mit kezdeni).
ha akár tolókocsistul is eljön velem túrázni, belecsobbanni valami elhagyott halastóba, a vidámparkba a legijesztőbb hintára beülni, akkor jöhet. lábtól függetlenül :)
ha nem ilyen, akkor meg egészséges lábakkal sem az esetem
Személy szerint én is hasonlóképpen vagyok ezzel, nem az úgymond"hátrányon fog múlni a dolog. Mondjon bárki bármit konkrét példa a barátomnak kb 20%-os látása van és néha a színeket is keveri, de ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást és egyáltalán nem bánok vele másképp mint másokkal és szerintem ez így van rendjén. Szóval én azt mondom, ha valaki igazán szeret akkor nem azt fogja nézni hogy műlábad van-e vagy sem. Hidd el az fogja a legkevésbé érdekelni. :)
20/L
Persze,nem a műlábbal járok,hanem a fiúval:)
Nem ezen múlik:)
Én egy "műlábú lány" vagyok - combban csonkolva.
Sokmindent másképp kell csinálnunk, mint az épeknek.
A műtét előtt el se tudtam képzelni, hogy lehet így élni!
De azért neked is fel kell készülni...
Nem egyszerű, néha kemény lesz! De meg fogod szokni...A látványt, a helyzetet, a mindennapi dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!