Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves rocker fiú a közelünkben...

Teljesen beleszerettem! :3

[link]

[link]

Ő lenne az... :3 :3

Hogy szólítsam meg? Nagyon félénk vagyok,és nagyon izgulok...

Nektek is bejön lányok? :3

14/L

2013. aug. 12. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
31%
drágaszág drágaszág aszt kellene elöbb megtanúlni hogy kell hejesen irni :DDDDDDD
2013. aug. 12. 09:16
 22/84 A kérdező kommentje:
de sok nyelvtan tudóssal van tele mostanság az internet...
2013. aug. 12. 09:23
 23/84 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök normális feje van. egyébként nekem is feltűnt a szakálla. nekem 15 évesen egy két szál volt ott, meg bajszom nőtt csak :D lehet koránérő. manapság nem ez a divat, ezért nem jön be a lányoknak, mert ahogy mondták, a pávaság a menő. Megszólításként talán lehetne úgy, hogy mivel barátnőd is egy osztályba jár vele, sokat jársz hozzá, és barátnőd meg odahívja hogy "nézd ő az új osztálytársam"
2013. aug. 12. 09:30
 24/84 anonim ***** válasza:
100%

Hehh..akkor jó. :D Nem csak nekem van ilyen fura ízlésem, megnyugodtam. Én alapvetően nem hallgatok rockot és semmiféle underground zenét sem, de nekem is egy hosszabb hajú, oldalt lenyírt hajú srác jön be a szomszéd utcából. Nagyon kedves arca van és tisztelettudóan viselkedik. Egy buszon utazok vele és mindig átadja a helyét az öregnéniknek/bácsiknak, segít a babakocsisoknak és utoljára száll le és fel a buszról is. Mások szerint meg őrült vagyok hogy ő tetszik.....:)

Amúgy nem sértésből mondom, de én is elképzelhetőnek tartom hogy ő sajnos nem 15 éves. De ettől függetlenül nem ellenzem, hogy megismerkedj vele. :) Pártolom az egyik előttem szóló ötletét, az általa szeretett bandák közül ha te is ismersz párat, az is lehet alaptéma. Ha azt akarod hogy felfigyeljen rád, szólítsd le, bár ez lehet túl meredek neked. :) Mert írtad, hogy félénk vagy. Pedig ha lenne rajta egy xy bandás póló, egyedül állna épp a folyosón a haverjaira várva pl. akkor odaszólhatnál egy váratlan reggelen hogy : "xy,! Hú az jó, én is szeretem őket. Hol vetted a pólót?" Vagy valami kis leszólítás. Legyen személyes, így meg fog jegyezni és talán ő is érdeklődik majd irántad.

Mindenesetre sok sikert neked! :)

17/L

2013. aug. 12. 09:36
 25/84 A kérdező kommentje:

na csak miattatok,újra megnéztem fb-ját,és 1997.dec.16-án született!

Tuti 15 éves :D

Egyébként köszönöm,az értelmes választ!

Majd suli kezdéskor felveszek egy depis pólót,mert ha jól hallottam,arról beszélgetett egyszer eggyik haverjával.

http://www.youtube.com/watch?v=YDRkL8mqiO4

Meg barátnőm mondta hogy ilyeneket hallgat..sajnos ilyen pólót magyarországon nem lehet rendelni...

2013. aug. 12. 09:41
 26/84 anonim ***** válasza:
100%
hát én srác vagyok, szóval nem járnék ilyen fiúval, hogy válaszoljak a kérdésedre, de a gyerek milyen boldog lesz, ha meglátja itt fent a képét. :D
2013. aug. 12. 09:45
 27/84 A kérdező kommentje:
hát azért remélem nem szeret ilyenekre járnii.... :D
2013. aug. 12. 09:47
 28/84 anonim válasza:
Hát ehhez azt is kénne tudni h hányadán álltok... ha eddig még nem beszélgetettek.. akkor esetleg vmi közös ismerős vagy közös téma összehozhat titeket...
2013. aug. 12. 09:57
 29/84 anonim ***** válasza:
Hogyan szerethettél bele, ha még nem is ismered?
2013. aug. 12. 11:53
 30/84 anonim ***** válasza:
100%
Hűűűha, nekem is nagyon bejön :D (Mondjuk én is rocker vagyok) A legjobb az lenne, ha egy nap pont ugyanannak az együttesnek a pólójában mennél amilyen neki is van, és aznap ő is abban van :D Csak kíváncsiságból, mi a keresztneve a srácnak?
2013. aug. 12. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!