Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves rocker fiú a közelünkben...

Teljesen beleszerettem! :3

[link]

[link]

Ő lenne az... :3 :3

Hogy szólítsam meg? Nagyon félénk vagyok,és nagyon izgulok...

Nektek is bejön lányok? :3

14/L

2013. aug. 12. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 A kérdező kommentje:
Levente :3
2013. aug. 12. 12:29
 32/84 anonim válasza:

Kedves kérdező! Eléggé gáz vagy, hogy pont egy olyan képet teszel fel róla, ami reggel készült....nem csoda, hogy az emberek "elhanyagolt lánynak" nevezik.

Legalább a képét ne raktad volna ki.

Csak őt égeted le. -.- egyébként is elég gáz, hogy gyakorikérdések oldalon kérsz szerelmi tanácsokat...

igen, mielőtt megkérdezed, ismerem a srácot. ;) a nevét is tudom, de nem akarom ide leírni, hogy mindenki rákeressen. :D

ha tényleg szereted, akkor leszeded innen ezt a szart..;D

üdvözlettel: domccsi

2013. aug. 12. 13:11
 33/84 Herczeg Levente ***** válasza:
100%

levennéd?

Ha eddig nem mertél idejönni hozzám,miért it kell kirakni?

fú.....

2013. aug. 12. 13:11
 34/84 anonim ***** válasza:
Az komoly...Most vagy valaki kamuból regelt a srác nevével (mondjuk ez előtte szóló csaj) vagy komolyan a srác írt. Kérdező majd írd le a fejleményeket. :)
2013. aug. 12. 13:41
 35/84 anonim ***** válasza:
24%
majd valószínű hogy teljes nevén regisztrál a srác erre az oldalra. gondolkozz már nyomorult
2013. aug. 12. 14:58
 36/84 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell nyomorultnak nevezni. Nem egy ember van aki teljes nevén regisztrál ide. Ők nem gondolkoznak. Nem kell rögtön nekiugrani a másiknak te megszomorodott fatökű barom...
2013. aug. 12. 15:02
 37/84 anonim ***** válasza:
nem neked szántam utolsó. így hát öngólt lőttél magadnak :D én arra gondoltam, aki hozzászólt a gyerek nevén :P
2013. aug. 12. 15:13
 38/84 Herczeg Levente ***** válasza:
100%

Na ki kit nyomorékoz le,a asját dolga,de engem ebből hagyjatok ki!

[link]

itt vagyok,ha nem hiszitek el,én vagyok...

Ja,és kérdező!

Könyörgöm! Ha valamit szeretnél tőlem,akkor gyere oda hozzám,nem kell messziről figyelni! Nem harapok! :D

2013. aug. 12. 15:36
 39/84 anonim válasza:
100%

Istenem-.- szegény srácot minek kell le csajozni?-.- mindegy...

És kedves kérdező mivel ha tényleg az a Levente válaszolt,akiről szó esett azt mondanám megszívtad de, mivel nem tűnik egy bunkó paraszt gyereknek nem feltétlenül fog megenni. De azért tényleg kicsit idegesítő lehet ha kiteszed mindenkinek a képét-.-

2013. aug. 12. 15:41
 40/84 Herczeg Levente ***** válasza:
100%
hát eléggé szívenütött amikor megláttam....
2013. aug. 12. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!