Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen fiúval?
Van egy 15 éves rocker fiú a közelünkben...
Teljesen beleszerettem! :3
Ő lenne az... :3 :3
Hogy szólítsam meg? Nagyon félénk vagyok,és nagyon izgulok...
Nektek is bejön lányok? :3
14/L
Kedves kérdező! Eléggé gáz vagy, hogy pont egy olyan képet teszel fel róla, ami reggel készült....nem csoda, hogy az emberek "elhanyagolt lánynak" nevezik.
Legalább a képét ne raktad volna ki.
Csak őt égeted le. -.- egyébként is elég gáz, hogy gyakorikérdések oldalon kérsz szerelmi tanácsokat...
igen, mielőtt megkérdezed, ismerem a srácot. ;) a nevét is tudom, de nem akarom ide leírni, hogy mindenki rákeressen. :D
ha tényleg szereted, akkor leszeded innen ezt a szart..;D
üdvözlettel: domccsi
levennéd?
Ha eddig nem mertél idejönni hozzám,miért it kell kirakni?
fú.....
Na ki kit nyomorékoz le,a asját dolga,de engem ebből hagyjatok ki!
itt vagyok,ha nem hiszitek el,én vagyok...
Ja,és kérdező!
Könyörgöm! Ha valamit szeretnél tőlem,akkor gyere oda hozzám,nem kell messziről figyelni! Nem harapok! :D
Istenem-.- szegény srácot minek kell le csajozni?-.- mindegy...
És kedves kérdező mivel ha tényleg az a Levente válaszolt,akiről szó esett azt mondanám megszívtad de, mivel nem tűnik egy bunkó paraszt gyereknek nem feltétlenül fog megenni. De azért tényleg kicsit idegesítő lehet ha kiteszed mindenkinek a képét-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!