Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves rocker fiú a közelünkben...
Teljesen beleszerettem! :3
Ő lenne az... :3 :3
Hogy szólítsam meg? Nagyon félénk vagyok,és nagyon izgulok...
Nektek is bejön lányok? :3
14/L
2013. aug. 12. 08:52
11/84 anonim válasza:
Mi bajotok van vele?
Hogy nem mai b*zigyerek, akinek a zselés hajára van aggatva a napszemcsi és rózsaszín ingje köldökig kigombolva?
13/84 A kérdező kommentje:
annál sexy-bb :3 <3
2013. aug. 12. 09:03
14/84 anonim válasza:
1. Nem!
2. Ahogy tudod. Neked tetszik,te ismered,hogy milyen. Hívd el sétálni,menjetek el fagyizni,aztán ahogy a helyzet adja.
3. Nem!!!
15/84 anonim válasza:
15 éves mitől van combsöprője? :D
12-es pontosan XD
Bal kezem tenném rá,hogy nem kérnének tőle személyit,ha cigit akarna venni :D
Amúgy nem tudom.
Ha látsz rajta egy bandás pólót,amit te is ismersz,akkor jó lehetne közös témának.
16/84 anonim válasza:
Végre felraknak egy képet egy nem kö.csög búza páva ge*iről!!!!!!!Nem értem mi bajotok vele szerintem szép arca van de tuti nem 15 min 17.
17/84 A kérdező kommentje:
tuti 15,mert ebben az évben jött ő is a középsuliba,és most lesz 10.es!
2013. aug. 12. 09:08
18/84 anonim válasza:
Lehet hogy megbukott drágaszág:D
19/84 A kérdező kommentje:
nem bukott meg! Az osztályába jár barátnőm,és már az osztállyal beszélgettek erről,és ő tényleg 15 eszt monta!
2013. aug. 12. 09:11
20/84 anonim válasza:
Jah és ebből tippelsz a korára?
Akkor most mondom,hogy 19-20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!