Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy elvárásaim vannak 40 évesen,2 gyerekkel egyedül?

Figyelt kérdés
Nekem olyan pasira lenne szükségem,aki szeret,hűséges,őszinte,dolgozik (!),elfogadja a gyerekeomet,segít a ház körüli teendőkben.Olyan nagy elvárás ez? Hogy nem szeretném,ha leendő párom egyész nap a tv előtt feküdjön? Meg illik dolgozni is,ha már arra adta a fejét,hogy összeköltözim szerelmével.Vagy majd etetek még egy éhes szájat és én csinálok mindent? Kéteznek még ilyen pasik szerintetek,mint ami az én "elképzelésem"?

2013. júl. 22. 20:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

40: Ja! "te vagy a nő, izgass fel hogy legyen hozzá kedvem"... mondta a gép mögül, miközben én aznap már a munkahelyemen gályáztam, elhoztam a két kicsit, hazafelé bevásároltam, cipekedtem, elláttam őket, játszottunk, elpakoltam, kiteregettem, vacsoráztunk, mesét mondtam és épp felborulni készültem a fáradtságtól mint a büdösbogár.

Egyszer az is előfordult, hogy miután lefeküdtek a gyerekek a nappali szőnyegén rendezgettem a számlákat, egy pillanatra behúnytam a szemem, a következő pillanatban arra ébredtem, hogy hajnal van, ég a lámpa, megy a tévé, a szememen a kontaktlencse és ruhában a számlák között elterülve fekszem.

Na és persze ők meg reklamálnak, hogy milyen házsártosak lettünk. Ja kérem, az a liba hízik, amelyiket tömik! Tessék szépen az asszonyt jól tartani, segíteni hogy ne kelljen könyörögni mindenért, ne húzza maga utána belét a fáradtságtól és akkor nem fog hisztizni!

Még egy ami probléma szokott lenni: gyerek után elhagyjuk magunkat. Hát kérem, én ismerek olyan anyukát a játszótérről, aki rendszeresen futni jár, a sarkát még nem láttam bőrkeményedéssel, mindig vidám és csinos, haja rendezett, mert rendszeresen vágta a fodrász. Persze apuka gyakran vigyázott a gyerekekre, ott látszott, hogy ketten nevelnek. Míg nálunk abból is vita volt, hogy persze járjak el én is, de a gyerekeket ne hagyjam ott neki mert kettővel nem bír (illetve részéről a gyerekvigyázás annyi volt, hogy számítógépezett, a két gyerek meg két oldalról nézte), anyukám bármikor ugrasztható volt, jött is szívesen az unokákhoz, de a férjem nem szerette ha egy légtérben vannak, szóval jöjjön akkor, amikor ő nem méltóztatik otthon lenni....

Legyek csinos, de ne költsek göncökre, mert ő nem tud a számlákba adni, mert kevés a fizetése. De amikor egy bevásárlóközpontban megláttunk egy kisgyerekes anyukát tökéletes alakkal nagyon csinos ruhában, akkor beszólt, hogy te miért nem tudsz így kinézni????

2013. júl. 23. 23:37
 42/46 anonim ***** válasza:
Azt igazolod, hogy vannak normális férfiak is. Már csak találni kell! Lehetne özvegy is, gyerekkel. Nem?
2013. júl. 23. 23:40
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

27/40 vagyok.

Na igen ez meg a másik:Te miért nem tudsz így kinézni?Ja csakhogy azon a csajnon vagy 100e volt a ruha-cipő táska,kitudja mennyi a smink,stb.

De ő azon halálra kiakad,hogy hogy képzelem,hogy el merek menni 3 havonta(!) a fodrászhoz 10e-ért.Menjek a lakótelepibe,ő látta ott ,vágás-festés csak 4500.Igaz is,csak épp úgy néztem ki utánna mint öreganyám.Na akkor meg az volt a baj.

2013. júl. 24. 06:15
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Meg is mondtam az akkori pasimnak,ha a következő 3 havi fizetésemet magamra költhetem,garantálom,hogy úgy fogok kinézni,mint "az a nő" :)))))
2013. júl. 24. 08:08
 45/46 A kérdező kommentje:
na igen,látom nem egyedi a problémám.Már letettem arról,hogy keressek magamnak valakit.Mellesleg áldom az eszem,hogy néhány éve nem írattam a házam felét exre.Most még abból is ki kellett volna fizetni és hát milyen jól élne munkanélküliként a milliókból.Pedig utolsó évben nagyon akarta,hogy ráírassam.Másrészt én sem hagytam el magam,a munkám miatt nem is engedhettem ezt meg magamnak.A fodrászon spóroltam,a ruhavásárláson spóroltam,szinte mindent rájuk költöttem,de még így sem voltam lerongyolódva,sőt,el sem vagyok hízva,ami két gyerekkel 40 évesen nem ritka...szóval nekem így nyugodtabb lett az életem és az itteni válaszokból rájöttem,nem is akarok ezen változtatni.
2013. júl. 24. 11:13
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Elképedve olvasom a válaszokat...Azt hittem visszacsöppentem 40 évvel ezelőttbe...Ne keserdejetek el,az én férjem nem ilyen és biztos van más normális is...:)

Alapból,hogy lehet valaki akkora bunkó,hogy megjegyezze,hogy "bezzeg az a másik nő".Ezért még Nagyanyám is lenyomott volna egyet a serpenyővel a Nagyfateromnak,pedig az már nem tegnap volt,hanem még a nagy egyenjogúság előtt...:/

2013. júl. 24. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!