Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy elvárásaim vannak 40 évesen,2 gyerekkel egyedül?
ilyen pasi nincs!!!
addig amíg új a luk neki, megtesz mindent, de miután rádun, vagy egy fiatalabbat talál, akinek talán gyereke sincs , szó nélkül odébb áll.
te meg maradsz egyedül.
egy pasi se mond igazat, amikor azt mondja h élete végéig veled lenne, úgy h neked meg van két idegen gyereked.
csak gondolkozzzzzzz......
1! sajnos rossz a szöveg, mert az emberek változnak, semmi nem marad a régi
sajnálom, de nagy, 2 gyereket Neked valaki bevállalja?
nekem még ennyi igényem sem volt, de a gyerek a nagyobb akadály, erről ilyen formában letettem,
marad a szexkapcsolat
40 vagyok, 2 gyerekkel, a volt férjem nem döglött a tévé előtt egész nap. A számítógép mögé bújt és onnan osztotta az észt, miközben nekem a belem lógott. A gyereknevelés női munka, a háztartási munka női munka, persze dolgozzak, mert ő nem tudja eltartani a családot, keveset keres ahhoz és az is kell márkás cuccokra. A férfimunkákért könyörögtem, végül megcsináltam én. Szerinte csak azért, mert meg akarom mutatni milyen nagy feminista vagyok. Szerintem meg azért, mert az alsó szomszéd rendszeresen reklamált, hogy áztatjuk zuhanyozáskor.
Én feladtam, nekem nem kell még egy kiskamasz kölök, akinek a pótanyucija legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!