Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy elvárásaim vannak 40 évesen,2 gyerekkel egyedül?
kedves kérdező:)
tudnál küldeni egy képet magadról privátban?
a többit majd ott...
nem volt még feleségem, de szeretem a gyerekeket, és megismernélek.
35 sportos férfi
9. vagyok
Nekem legalább a keresettel nem volt gondom.
De nagyon elkeserítő a helyzet. Amikor a környezetemben megtudták, hogy válok, sorra jöttek oda hozzám anyukák, hogy mit kell beadni, hogyan van ez meg az...és azt is mondták, hogy irigyelnek, hogy meg tudom ezt lépni, ők is válnának, de egyedül nem tudnak megélni a gyerekekkel.
Gyakorlatilag ugyanaz: apuka tojik a gyerekekre, anyuka szétszakad, hogy teljesítsen a munkahelyén, foglalkozzon a gyerekekkel, elássa a háztartást és még két jó szót se kap.
Komolyan, olyan történeteket hallottam, hogy csak pislogtam, hogy ehhez képest nálunk béke és nyugalom volt.
Lányaim vannak, most mit mondjak nekik, mire neveljem őket???? Annyit tudok tenni, hogy adok nekik szakmát a kezükbe, hogy soha ne legyenek ráutalva senkire.
Egyáltalán nem nagy elvárás, de valahogy rosszul állsz hozzá.
Próbálj valamin változtatni.
Abban pedig ne reménykedj, hogy valaki (aki nem arab), a gyerekeidet akarja majd gondozni vagy nevelni.
Akárki is szeretne téged megismerni - a legtöbb, amit elvárhatsz, hogy elviselje a gyerekeket. Aztán később talán majd alakulnak a dolgok.
Ja, és kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!