Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyünk csak barátok. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyünk csak barátok. Miért?

Figyelt kérdés

Minden nő ezt mondja nekem. 24 éves vagyok, de ez a duma mindenkitől. Meg a másik hogy "kár egy ilyen jó kapcsolatot elrontani járással, szerelemmel". Nagyon sok nő ismerősöm van, jól kijövök velük, de mégse néznek rám férfiként. Nem viselkedem és nézek ki melegesen, sőt.

Minden ismerős csaj azzal jön, hogy "majd találsz magadnak HOZZÁD VALÓt". De milyen a hozzám való? Féllábu, vak? Amikor erre rákérdezek már jön is a ködösítés.

Nem vagyok jóképű, sőt magam szerint is ronda vagyok, de sportolok (látszik is, a testemet szokták is dicsérni), próbálok izlésesen öltözködni, a munkám terén is próbálok előrébb jutni. De úgylátszik ez nem elég a mai nőknek. Idősebbek (35-40 felettiek) szoktak rámmászni, de én inkább a saját korosztályomban szeretnék párt találni (nem mellesleg egy több gyerekes nőnek valószínűleg van férje, ha meg nincs én nem akarom más gyerekét nevelni)

Ezért vicces, hogy minden férfitársam azzal jön, hogy elég a pénztárca meg a BMW és minden nő szétteszi a lábát. Én vagyok az élő példa, hogy egyáltalán nincs így. Max a fizetős lányok, de azok nem érdekelnek.

Az a baj, hogy még csak nem is barátként közelítek a nők felé, hanem egyértelmű szexuális, párkapcsolati síkon, de hiába, átkerülök a barátzónába és már mennek is rá a havarjaimra.

Mit tegyek? Legyek szemét? Az a baj, hogy túl rendes vagyok?

2013. júl. 8. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem hozzád illő nőknél próbálkozol...ez van. Tedd lejjebb a mércét.
2013. júl. 8. 13:51
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
A 20-on éves csajok nem tudják mit akarnak. Semmi nem jó nekik, csak ezt nem szeretik belátni. Azért vannak kivételek, csak ritka.
2013. júl. 8. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Írok valamit, bár nem hiszem sok zöld kezet fogok rá kapni.

Szóval. A te problémád nálam kb ilyen 16 évesen volt, amikor viszont rájöttem, hogy az a probléma, hogy barátkozok a csajokkal.

Ezzel ugyebár nincs is baj, de azért jó ha el tudod különíteni azokat a csajokat, akikkel haverkodni akarsz azoktól akikkel előbb utóbb a legjobb helyre akarsz kerülni. És nem öcsi, most nem a Disney land-ről beszélek.

A lányok alapjában véve közvetlenek, tehát ha normálisan, udvariasan közeledsz hozzájuk nem fognak elküldeni a francba. (ha meg igen, ne felejtsd: akinek nem vagy elég jó, az kapja be.. a fülem:))

Szóval onnanstól, hogy valaki beszélni kezd vele csak te alakítod.

Gondold át, hogy beszélsz a csajjal. Úgy mint egy meleg barátja? A napjáról kérdezed, a problémáit hallgatod meg barátnőit beszélitek ki? Vagy úgy mint egy férfi?

Nem akarok nagyképűnek tűnni, isten őrizz.

Nem vagyok egy top pasi, de a magabiztosság valamint a célra való hajlás hozza a sikereket, bízz bennem.

Szóval két szóban összefoglalva ezt a sokak által majd böszmeségnek tartott szöveget:

Merj lépni!

2013. júl. 8. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:

"Tedd lejjebb a mércét"

Ha téged valaki visszautasít, magadnak is ez a tanácsod? Vagy inkább megpróbálsz változtatni? Hogy csak azért is összejöjjön amit akarsz

2013. júl. 8. 13:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A 3. válaszadónak teljesen igaza van. Rátapintott a lényegre.
2013. júl. 8. 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
3. válaszolótól kérdezem...Miért egy "férfi" hogyan beszél a csajjal? Kíváncsi lennék...Én jobban szeretem, ha barátként beszélne velem a nekem tetsző pasi. Nekem pont az a bajom, hogy látszik, pont leszarja, hogy mivan velem, max udvariasságból érdeklődik. Szóval, hogy beszél szerinted egy "férfi"?
2013. júl. 8. 14:05
 7/15 anonim ***** válasza:
4-es, első vagyok, igen ha minden pasi aki tetszik és próbálkozom visszautasít, akkor elgondolkodnék rajta, hogy talán rossz közegben nézelődök.
2013. júl. 8. 14:06
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

Nőként is egyetértek a harmadik válaszolóval.

Mellesleg ha nem lett volna a kérdésben, hogy BMW-d van, akár azt is mondanám, hogy szívesen megismernélek, mert amúgy egy értelmes srácnak tűnsz.

2013. júl. 8. 14:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy kitértél erre.

Szóval.

Az alatt, hogy merj lépni kedves kérdező nem azt értettem, hogy 2. kérdésed az legyen, hogy gyűrjük-e a lepedőt. Hívd el valahova a lányt, már az első találkozásnál is akár, ha épp ráér és nem kell hazasietnie a karácsonyfát meglocsolni, hogy az meg nehogy elhervadjon.

Sok-sok féle személyiségű lány\nő van, pont ez az egészben a szép. Mint ahogy az előző mondatom állítása is mutatja, így természetesen az is igaz, hogy nem minden nő akarja ugyan azt egy kapcsolattól, egy férfitól.

Mint ahogy kedves #6-os is kifejti, neki olyan pasi kell aki barátkozik vele, akire barátként is tekinthet. Kérdésedre válaszolva, ez relatív. Kinél mit jelent a "férfi" Én pl, szeretek bókolni egy lánynak (nem úgy, hogy szivecskéket küldözgetek, de nem is úgy hogy ráírnék hogy "ba..ználak".

Jobban szeretem, ha úgy tekint rám egy lány, mint egy "macsóra" aki megvédi, biztonságban érezheti magát mellettem, minthogy együtt nézzük a született feleségeket egy unalmas szerda este. Vagy a Grace klinikát.

De mint írtam, mint ezt is, ismét hangoztatom:

Az én véleményem.

Ez semmilyen szabály, semmilyen lecke, még házifeladatot sem adok fel.

Csupán saját tapasztalataimat alapján vont következtetést írtam le a kérdezőnek, remélve, hogy a kis kujon barátunknak sikerül megfognia egy lányt, aki többet akar tőle mint barátot.

21 éves vagyok csak, szóval vegyétek figyelembe ezt is:D

2013. júl. 8. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
pacsi a 9-esnek :D
2013. júl. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!