Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyünk csak barátok. Miért?
Minden nő ezt mondja nekem. 24 éves vagyok, de ez a duma mindenkitől. Meg a másik hogy "kár egy ilyen jó kapcsolatot elrontani járással, szerelemmel". Nagyon sok nő ismerősöm van, jól kijövök velük, de mégse néznek rám férfiként. Nem viselkedem és nézek ki melegesen, sőt.
Minden ismerős csaj azzal jön, hogy "majd találsz magadnak HOZZÁD VALÓt". De milyen a hozzám való? Féllábu, vak? Amikor erre rákérdezek már jön is a ködösítés.
Nem vagyok jóképű, sőt magam szerint is ronda vagyok, de sportolok (látszik is, a testemet szokták is dicsérni), próbálok izlésesen öltözködni, a munkám terén is próbálok előrébb jutni. De úgylátszik ez nem elég a mai nőknek. Idősebbek (35-40 felettiek) szoktak rámmászni, de én inkább a saját korosztályomban szeretnék párt találni (nem mellesleg egy több gyerekes nőnek valószínűleg van férje, ha meg nincs én nem akarom más gyerekét nevelni)
Ezért vicces, hogy minden férfitársam azzal jön, hogy elég a pénztárca meg a BMW és minden nő szétteszi a lábát. Én vagyok az élő példa, hogy egyáltalán nincs így. Max a fizetős lányok, de azok nem érdekelnek.
Az a baj, hogy még csak nem is barátként közelítek a nők felé, hanem egyértelmű szexuális, párkapcsolati síkon, de hiába, átkerülök a barátzónába és már mennek is rá a havarjaimra.
Mit tegyek? Legyek szemét? Az a baj, hogy túl rendes vagyok?
Köszönöm hogy írtatok, már kezdem érteni a problémát (3-as, 9-es nagyon jól rátapintott a lényegre). Engem a szüleim nagyon-nagyon udvariasnak neveltek, mindenek előtt a nők tisztelete, megbecsülése, stb. Talán ezt a túlzott udvariasságot érzik nyápics*gnak, m*legségnek, férfiatlannak.
Megpróbálok ezen változtatni ha tudok, bár nem akarnék átesni a ló túloldalára és a b*nkók táborát erősíteni. Nehéz lesz így a középutat megtalálni és "macsónak" lennem. De talán ehhez is tudtok valami tippet adni. Sajnos amíg nem jön zsigerből a dolog, túl eröltettnek fogok tűnni, ismerem magam.
8-as: Baj ha nem VW Golffal járok? Miért? Nem menőzök, nem üvöltetem a zenét lehúzott ablaknál meg stb. Rossz ember lennék egy autómárka miatt amit a kényelem és a megszokás (szüleimnek is az volt/van) miatt választottam?
3as és 9es vagyok ismét:D
A bunkózáshoz csak annyit fűzök, hogy max ilyen 16-17 éves csajoknál fog bejönni, de ha érett nőt szeretnél magad mellé légy komoly és határozott:)
A határozottság pedig nem a lekezelő hangnemben mutatkozik meg.
"8-as: Baj ha nem VW Golffal járok? Miért? Nem menőzök, nem üvöltetem a zenét lehúzott ablaknál meg stb. Rossz ember lennék egy autómárka miatt amit a kényelem és a megszokás (szüleimnek is az volt/van) miatt választottam?"
Kicsit félreértettél. Nem baj egyáltalán. Mint írtam, értelmes srácnak tűnsz, akár azt is mondanám, hogy szívesen megismernélek. De ha ezt az után mondom, hogy közlöd, hogy BMW-d van, akkor megkapom, hogy én is csak olyan lány vagyok, akinek a pénz meg a kocsi számít - holott nem vagyok ilyen.
"Megpróbálok ezen változtatni ha tudok, bár nem akarnék átesni a ló túloldalára és a b*nkók táborát erősíteni. Nehéz lesz így a középutat megtalálni és "macsónak" lennem. De talán ehhez is tudtok valami tippet adni. Sajnos amíg nem jön zsigerből a dolog, túl eröltettnek fogok tűnni, ismerem magam."
Szerintem nem érdemes egy rendes, udvarias, értelmes srácnak feladnia magát. Akinek ez nem tetszik, az nem is érdemli meg. Egyszerűen próbálj egy egészséges középutat találni, ne akard rögtön elkényeztetni a lányt. Mindent csak idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!