Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne csak barátok legyünk?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és van egy szerelmem az osztályból. Egy idősek vagyunk. Sokszor találkozunk, chatelünk minden nap. Valentin napkor is elvittem sütizni, de még egy érintést nem kaptam tőle. Nagyon aranyos, kedves lány, és teljesen belezúgtam. MAr kérdeztem tőle h nem lesz e a barátnőm és azt mondta h csak 2 év múlva érzi rámagát érettnek. A szülei egész szigorúak, lehet ez a baj? Mit csináljak h elnyerjem a szivét?2013. máj. 25. 14:46
3/7 anonim válasza:
"azt mondta h csak 2 év múlva érzi rámagát érettnek."
a., Vagy vársz 2 évet közben végig mellette leszel mint barát,
b., keresel egy másik csajt
4/7 Költőnő? válasza:
a kérdés az, h ez csak kifogás vagy valódi indok e?
5/7 anonim válasza:
Ha ő maga mondta neked, hogy nem érzi még magát érettnek egy kapcsolatra, akkor hiába minden. :( Ettől függetlenül továbbra is találkozgathattok, beszélgethettek, sütizhettek, végül is szereted, jól érzed magad vele. De abban ne bízz nagyon, hogy kialakul valami a közel jövőben. :(
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem tudok nélküle élni, minden nap minden percében csak rá gondolok
2013. máj. 25. 15:04
7/7 anonim válasza:
Akkor légy vele! Csak mondom, ne éld bele magad többe, mint ami! Barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!