Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy elvárásaim vannak 40 évesen,2 gyerekkel egyedül?

Figyelt kérdés
Nekem olyan pasira lenne szükségem,aki szeret,hűséges,őszinte,dolgozik (!),elfogadja a gyerekeomet,segít a ház körüli teendőkben.Olyan nagy elvárás ez? Hogy nem szeretném,ha leendő párom egyész nap a tv előtt feküdjön? Meg illik dolgozni is,ha már arra adta a fejét,hogy összeköltözim szerelmével.Vagy majd etetek még egy éhes szájat és én csinálok mindent? Kéteznek még ilyen pasik szerintetek,mint ami az én "elképzelésem"?

2013. júl. 22. 20:17
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
igazándiból már nem keresek,letettem erről a dologról,ha anyagilag kijövök,meg tudom adni amire a fiaimnak szüksége van,nekem inkább nem is kell senki.köszönöm a válaszokat,sokat tanultam belőlle
2013. júl. 22. 20:51
 22/46 poiu ***** válasza:
Én ilyen pasi vagyok, de 35 éve foglalt :-)
2013. júl. 22. 20:52
 23/46 A kérdező kommentje:
22.nem véletlenül vagy foglalt..:-) gratula
2013. júl. 22. 20:53
 24/46 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen keresgélsz, ezért ilyen sok a kudarc. Valamit változtatnod kéne,hogy ne csalódj tovább. Szerintem nem nagyok az elvárásaid.Ha valaki szeret,úgyis elfogad, hacsak nem vagy egy házsártos nő.
2013. júl. 22. 21:42
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

16: "Próbálj valamin változtatni.

Abban pedig ne reménykedj, hogy valaki (aki nem arab), a gyerekeidet akarja majd gondozni vagy nevelni. "

Én a másik 40-es anyuka vagyok, szintén két gyerekkel.

Nekem nem pótapuka kell a gyerekeknek, én nevelem őket, apjuk is van. Ezen a téren annyi az elvárásom egy új férfitől, hogy adják meg egymásnak a kölcsönös tiszteletet.

Még pasi is lenne, nem ezzel van a gond. TÁRSAT nem találok, és a férjem is ezért került lapátra. Nekem olyan férfi kellene, akivel kiegészítjük egymást és nem a pótanyukája vagy a cselédje vagyok. Akivel meg lehet beszélni, hogy ki mikor mit csinál és nem kell napokat könyörögni, hogy méltóztasson már felemelni a fenekét és VALAMIT csinálni, hogy ne rajtam legyen minden teher. Nem szeret porszívózni? Nem baj, én megcsinálom, de akkor pakolja be addig a mosást vagy teregessen ki. Utál főzni? Én szeretek, csak akkor vigye ki a tányérokat és a szemetet.

Esetleg nem szeret semmit csinálni, ha hazajön a munkából főtt kaját akar a tiszta lakásban? Én ezt is megcsinálom - de akkor nem tudok dolgozni egy munkahelyen, akkor tartson el. Mert az már nem lenne korrekt, hogy ugyanúgy dolgozom, beleadok a számlákba, meg még ugráljam is körbe.

A volt férjemnek azt is mondtam, hogy mivel az én fizetésem több mint 3x annyi mint az övé, akkor én eltartom a családot, koncentrálok a szakmámra ami sokszor túlórával jár, de akkor vállaljon be ő otthon többet. Az se volt jó neki.

Már nem családfenntartók, akik eltartják a feleséget aki megteremti a meleg családi hátteret mert miazmá' hogy eltartsák a nőt, de a házimunka az női meló, csinálja az asszony a munka után, nevelje a gyerekeket, aztán még lejtsen csábtáncot szexisen (mert ne hízzon el, tornázzon, de ne menjen konditerembe úgy, hogy apának otthagyja a kiskölköt, mert apa fáradt és sürgősen gépeznie kell).

Kérdező, nekünk már befellegzett, de ha rendes férfit faragsz a fiaidból akkor nekem van két szép házias kislányom, majd összehozzuk őket. :-DDD

2013. júl. 22. 22:02
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
#25, te is tegyél ki képet, mert a szöveged alapján már vannak jelöltek :-()
2013. júl. 22. 22:21
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
25-ös nagyon igazad van.Én még csak 31 vagyok és nincs gyerek.de már most úgy érzem nem lehet olyan pasit találni akit a meló utánn a Tv/SZG-en kíül bármi érdekelné...Max az első egy-fél évben a szex is.Aztán lejár a "demó verzió" és bepunnyad...Most komolyan azért legyek együtt valakivel,hogy úgy csináljak mitha ott se lennék(ne akarjak elmenni sehová,mert drága/fárasztó/akármi,ne beszéljek folyton,ne szexáljam a szexel...Akkor minek?TV előtt dögleni egyedül is tud én abban végül is csak zavarom...
2013. júl. 22. 22:48
 28/46 A kérdező kommentje:

25.oké...:-D

a iúk tanultak abból,amit az apjuk nem csinált meg,a nagyobbik már most is többet tesz-vesz a ház körül,mint amennyit az apja valaha is tett

2013. júl. 22. 23:33
 29/46 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú, amiket itt olvasok. A férfiak hozzáállása érdekes ilyen szempontból, a nő hazamegy munkából és utána húzzon le még egy műszakot, mert a háztartás a nő dolga/felelőssége. Brr.
2013. júl. 23. 06:42
 30/46 anonim ***** válasza:
Nálunk is voltak ebből gondok, voltak olyan időszakok, hogy 12-14 órákat dolgoztam, emiatt nem nagyon volt már időm/energiám háztartást vezetni. A megoldás az lett, kerestem (és találtam) olyan munkát, amit itthonról is tudok csinálni, így amikor a párom dolgozik és egyedül vagyok itthon, végre tudok haladni, aztán én is el tudok kezdeni dolgozni, nem kell utazgatni jobbra balra.
2013. júl. 23. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!