Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem félév után a barátom akar lenni!?
Sziasztok! Az exem félév alatt mióta szakítottunk 2x keresett meg h kellek neki de közben "összejárt" egy másik lánnyal. Hittem neki, pár hét után ejtett, eltűnt.
Most megint megjelent harmadszorra is, mondván hogy a barátom akar lenni, hogy legyünk jóban, tudjunk beszélgetni egy társaságban. Ez mit jelenthet?
segítsetek mert már kikészít :'(
beszélgettünk kb másfél hete h elmehetnék majd meglátogatni a kutyusát, mondom oké benne vagyok de azóta nem beszéltünk..szóval nem is voltam ott
most írtam neki egy hoszú 4 oldalas levelet minden jóról és arról h mit okozott nekem :( ma teszem bele a postaládájába :( mondta vagyis írta h miattam szar az élete, h elhagyott, de h ezt saját magának köszönheti...mégis amit mond és h nem keres ellentmondás nekem
mondta h majd ha egy kicsit tudok benne bízni és hinni akkor elmond majd nekem mindent :(
nem udom mit érek el nála ezzel a levéllel :( de ha én ilyet kapnék rohannék vissza :( és külső fiúszemlélő, aki az egyik haverom sem tenne mást mint én :(
Én vagyok a 20-as. Nekem úgy tűnik Te is hajlasz a békülésre, meg ő is csak egyikőtök sem mer lépni...beszéljték meg még van esélyetek.
Én meg sajnos úgy jártam, hogy összejött mással. Nekünk itt a vége. :( De remélem Nektek nem, szerintem biztosan meg tudjátok oldani ha szeretitek egymást csak ne kerülgessétek a kását hanem nyiljatok meg személyesen (!) egymásnak és beszéljétek át.
Sajnos mint kiderült tegnap este, én is ugy jártam mint te...1hete van neki más, igy a levelet nem kapta meg :( megmondtam neki h nincs szüksége erre a levélre ugy, ahogyan ram sem...nem lesz semmiel sem kevesebb vagy több az élete ha nem kapja meg..fájt mikor ugy beszélt a csajrol mint anno rolam :( azota csak sirok...de h sosem fog tudni engem elfelejteni, sokszor gondol rám..meg h a saj aki most vele van olyan mint én, azt mondta h kb az ikrem lehetne
Nem birta letenni a teloját 5 percre sem mert mindig üzit kapott...meguntam. mgmondtam neki h sok boldogságot..megfordultam és eljöttem, nem jött utánam..azota semmi :'(
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok..várom hogy az idő segítsen.:(
Veled mi történt azóta? Valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!