Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exem félév után a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Littlegirl93 kérdése:

Az exem félév után a barátom akar lenni!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az exem félév alatt mióta szakítottunk 2x keresett meg h kellek neki de közben "összejárt" egy másik lánnyal. Hittem neki, pár hét után ejtett, eltűnt.

Most megint megjelent harmadszorra is, mondván hogy a barátom akar lenni, hogy legyünk jóban, tudjunk beszélgetni egy társaságban. Ez mit jelenthet?

segítsetek mert már kikészít :'(

2013. jún. 3. 13:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

19es! Azért nem elég, mert ő szakított velem, ő bántott meg, gondoltam akkor tesz valamit, ha vissza akar kapni. Igen keresett napi szinten a barátságát ajánlotta! Tiszteletben tartottam, majd vagy 4szer felhozta, hogy kezdjük újra, de csak pedzegette, amint látta, hogy belemennék, passzolta a lehetőséget! De továbbra is napi szinten keresett! Azért engem se nézzen már senki hülyének és érdekes, amint lett barátnője, már barátságot sem akart.

Egyébként meg tényleg nehéz egy szakítás, ha szereted a másikat, de saját magadat kell szem előtt tartani. Nem az a fontos, hogy neki mi a jó, ezért tanácsoltam a kérdezőnek is, hogy ne azt találgassa, mit akar a srác, hanem ő szedje össze magát! Megérdemel annyit, hogy ha valaki eldobja, akkor igen is emelt fővel lépjen tovább.

2013. jún. 3. 21:06
 22/35 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm! <3
2013. jún. 3. 21:08
 23/35 A kérdező kommentje:

sziasztok! új hírekkel jöttem ahogy megígértem :))

rámírt megint ( ez a 2.) és olyanokat írt h hülye volt mikor elhagyott, meg h most is az...felhozott mindne múltbeli emléket...h imádja a mosolyom és a nézésem mert az olyan szép és magávalragadó..mondta h sosem fogja magának megbocsátani hogy elhagyott..

meg h megint van vmi amit nem mond el mert jobb így ha megtartja magának :/ ne is beszéljünk róla azt mondta :/

meg h a republic-ha még egyszer láthatnám...számára én jutok eszébe h milyen jó volt, de a rossz dolgok is és csak mosolyog :/

nahm röviden ennyi történt most ://

2013. jún. 5. 22:27
 24/35 anonim ***** válasza:
Na ennek fényében nem kizárt, hogy megbánta! De szerintem ne add könnyen magad, túráztasd, ha tényleg komolyan vissza akarom kapni, akkor azt látni fogod:) Remélem jó vége lesz:)
2013. jún. 6. 13:52
 25/35 A kérdező kommentje:
Öhm jolesik amiket mondasz, és az is amit ő nekem de ez a 3. hogy megkeresett és megint ilyeneket mond....ezt már 2x átéltem szoval tőle nekem nem ujdonság már :/ nem véletlen h tartok tőle.! Mindkétszer eltűnt utána az életemből, de nem tudom felfogni h miért keres meg mindig
2013. jún. 6. 14:09
 26/35 anonim ***** válasza:
Akkor pedig tényleg ne mutasd ki neki, hogy fontos neked, mert ha megint csak szórakozik ne lássa hogy megbánt. Húzd az agyát, ha komolyan szeretne téged, bizonyítsa be! Ha keres beszélj vele de legyél közömbös, ne bunkó, csak közömbös és majd kiderül! Persze ez csak az én véleményem:)
2013. jún. 6. 14:50
 27/35 A kérdező kommentje:
Ezt probálom csinálni igen, köszönöm :)) illetve nem nagyon élem bele magam, ami nagyon nehéz de jobb mert akkor csak nagyobbat koppanok :/
2013. jún. 6. 15:09
 28/35 anonim ***** válasza:
na történt vmi változás?
2013. jún. 10. 20:25
 29/35 A kérdező kommentje:

Semmi sem :( szerdán beszéltem vele utoljára, akkor mi volt azt le is irtam nektek ide :(

Azota semmit nem tudok rola, de szombaton ugyis látom mert összejövetel lesz, ahova már csak azért is elmegyek és megmutatom neki h mit vesztett ;) de hozzám oda ne merjen jönni....pedig szerintem fog.

Barátaim már ugyis tudják h mellettem kell lenniük :)) 

2013. jún. 10. 23:12
 30/35 A kérdező kommentje:
Most bejelölt ismerősnek....sztetek???
2013. jún. 12. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!