Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem félév után a barátom akar lenni!?
Sziasztok! Az exem félév alatt mióta szakítottunk 2x keresett meg h kellek neki de közben "összejárt" egy másik lánnyal. Hittem neki, pár hét után ejtett, eltűnt.
Most megint megjelent harmadszorra is, mondván hogy a barátom akar lenni, hogy legyünk jóban, tudjunk beszélgetni egy társaságban. Ez mit jelenthet?
segítsetek mert már kikészít :'(
19es! Azért nem elég, mert ő szakított velem, ő bántott meg, gondoltam akkor tesz valamit, ha vissza akar kapni. Igen keresett napi szinten a barátságát ajánlotta! Tiszteletben tartottam, majd vagy 4szer felhozta, hogy kezdjük újra, de csak pedzegette, amint látta, hogy belemennék, passzolta a lehetőséget! De továbbra is napi szinten keresett! Azért engem se nézzen már senki hülyének és érdekes, amint lett barátnője, már barátságot sem akart.
Egyébként meg tényleg nehéz egy szakítás, ha szereted a másikat, de saját magadat kell szem előtt tartani. Nem az a fontos, hogy neki mi a jó, ezért tanácsoltam a kérdezőnek is, hogy ne azt találgassa, mit akar a srác, hanem ő szedje össze magát! Megérdemel annyit, hogy ha valaki eldobja, akkor igen is emelt fővel lépjen tovább.
sziasztok! új hírekkel jöttem ahogy megígértem :))
rámírt megint ( ez a 2.) és olyanokat írt h hülye volt mikor elhagyott, meg h most is az...felhozott mindne múltbeli emléket...h imádja a mosolyom és a nézésem mert az olyan szép és magávalragadó..mondta h sosem fogja magának megbocsátani hogy elhagyott..
meg h megint van vmi amit nem mond el mert jobb így ha megtartja magának :/ ne is beszéljünk róla azt mondta :/
meg h a republic-ha még egyszer láthatnám...számára én jutok eszébe h milyen jó volt, de a rossz dolgok is és csak mosolyog :/
nahm röviden ennyi történt most ://
Semmi sem :( szerdán beszéltem vele utoljára, akkor mi volt azt le is irtam nektek ide :(
Azota semmit nem tudok rola, de szombaton ugyis látom mert összejövetel lesz, ahova már csak azért is elmegyek és megmutatom neki h mit vesztett ;) de hozzám oda ne merjen jönni....pedig szerintem fog.
Barátaim már ugyis tudják h mellettem kell lenniük :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!