Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem félév után a barátom akar lenni!?
Sziasztok! Az exem félév alatt mióta szakítottunk 2x keresett meg h kellek neki de közben "összejárt" egy másik lánnyal. Hittem neki, pár hét után ejtett, eltűnt.
Most megint megjelent harmadszorra is, mondván hogy a barátom akar lenni, hogy legyünk jóban, tudjunk beszélgetni egy társaságban. Ez mit jelenthet?
segítsetek mert már kikészít :'(
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat :(
az az igazság hogy nagyon jól tudom mit kell tennem, csak valahogy a szívem nem visz rá mert így legalább jelen van az életemben :( tudom h még annak sem kellene :(
majdnem 3 évig voltunk együtt így nehéz, meg első kapcsolatom volt :(
csak nem értem hogy mit akarhat még ezek után is tőlem :(
vagy ő továbblépett?
arra h mit akar tőlem én is :( lehet h tényleg csak barátnak de akkor nekem ez nem kell :( vagy lehet h így akar megint a közelemben lenni, és majd lehet belőle valami :( nem tudom..egyszerűbb lenne rákérdeznem de nem merem :(
rendben :) mindenképpen megírom majd akkor !! amint van vmi fejleményem :(
igen, nagyon szeretem őt :( ez a LEGNAGYOBB BAJ!!
és amilyen bolond vagyok vissza is fogadnám igen :(
jaj istenem mit nem adnék ha felbukkanna az exem.. de engem letiltott kitörölt az életéből teljesen :(
Mindent megadnék, hogy akár barátként újra beszéljünk. :(
Szerintem engedd vissza magadhoz. Mit veszthetsz vele?? Nem muszáj a legjobb barátodnak lennie, ismerősi haveri viszony is pont elég és igy kideritheted mit akar.
nagyon sajnálom a helyzeted tényleg :((
mit veszíthetek vele?:( mindazt amit felépítettem ellene :( azok miatt amit 2x megcsinált velem, de ezek ellenére még mindig a legnagyobb vágyam h velem legyen :(
ezt a barátságot is úgy kell elképzelni h ha ő nem ír én nem fogok, illetve h ha összefutunk véletlenül akkor tudjunk beszélni, tudni akar rólam, meg mondta h megnyugvást jelent ez neki meg az első lépést ahhoz h ne legyünk haragba :(
nem tudom ezután h tud rám barátként tekinteni..hosszú időt voltunk együtt. ebből gondolom h túlvan már rajtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!