Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem félév után a barátom akar lenni!?
Sziasztok! Az exem félév alatt mióta szakítottunk 2x keresett meg h kellek neki de közben "összejárt" egy másik lánnyal. Hittem neki, pár hét után ejtett, eltűnt.
Most megint megjelent harmadszorra is, mondván hogy a barátom akar lenni, hogy legyünk jóban, tudjunk beszélgetni egy társaságban. Ez mit jelenthet?
segítsetek mert már kikészít :'(
szia! igen sajnos nem vagyok még túl rajta, szeretem :(
és elkezdtem bizakodni igen :(
nem, nem esne jól ha elkezdene nekem más lányokról beszélni :'( de szerintem annyira jóba úgysem lennénk h idáig eljussunk...csak azt tudom h ez így nem jó nekem most érettségi előtt megint!
Elhiszem és sajnálom!:( De hidd el nekem, ezen mentem át én is az elmúlt fél évben és komolyan mondom, hogy jobb lesz idővel! Ha tartjátok a kapcsolatot sokkal nehezebb elszakadni tőle, ami ugye akkor lesz a rosszabb, ha idő közben tényleg lesz új barátnője! Ergó, akkor meg már úgysem téged fog keresni, ezért menj elé a dolgoknak és most tedd magad túl rajta!
Mindenki átesett már komolyabb szakításon és tényleg csak az idő fog segíteni, de csak akkor, ha hagyod. Ne keresd, ha később már úgy érzed, túlléptél rajta, akkor esetleg lehettek haverok, de addig csak neked fog fájni! Nem neki, ha ő barátként néz rá, neki ez nem fáj!
#12. te is ilyenen mentél át?:( és h sikerült feldolgoznod vagy túltenned magad rajta?:'( mert nekem ez reménytelen :'(
mindig akkor jön mikor már érzem h nem kell sok ahhoz h ne érdekeljen :'( miért van ez ?:'(
h ha egyszer túllépett akkor minek zargat engem? miért nem éli tovább az életet? akkor minek akar a barátom lenni?:'(
a gáz az, hogy mikor ezeket mondta nekem előtte egy másik srác autójából szálltam ki (randiztunk) és haverok mondták h igen nézett meg féltékeny lett, tiszta ideg...utánam jött akkor és akkor kérte h legyünk jóban, de mondta h facen nem írt volna. ez is mi?????
Nekem ez alapján szinte biztos, hogy nincs túl rajtad!!
A barátságot azért találta ki mert újra akarja kezdeni de fél közölni ezt veled hátha elutasitod, igy viszont a közeledben tud maradni és később barátságból reméli a folytatást.
annyira megoszlanak a vélemények :( de nagyon köszönöm mindenkinek!
azt mondod?:/ hát nem tudom :( nem nagyon töri magát :(
nem tudom mire vár :(
12es vagyok! Igen ezen mentem át, fél évig minden nap keresett, többször újra akarta kezdeni, de ezek csak üres szavak voltak tőle, semmit nem tett, hogy visszakapjon! Ezért mondtam, hogy így nem lehet túl lenni rajta. Most, hogy 1 hónapja kb barátnője van, felém sem néz. Most is naponta eszembe jut, de már rájöttem arra, hogy ha nem kellek valakinek, az nekem sem kell ráadásul a tudat, hogy a mostani barátnője mellett sem lesz mindig tökéletes az élete, kicsit revans nekem:D
Nem lehet persze kizárni, hogy a te exed többet akarna, de én úgy gondolom, ha akar valamit, igen is tesz érte. Az, hogy látott téged másik sráccal, a hiúságát bántotta, a pasik ilyenek, nem szeretik, ha elveszik ami az övé volt, de szerintem, ha többet akart volna, hidd el, hogy nem a barátságát ajánlja fel neked, hanem nyíltan meg mondja, hogy vissza akar kapni. Látta, hogy mással voltál, ha újra akarná kezdeni, nem kockáztatná meg, hogy esetleg megint mással légy!
nagyon szépen köszönöm h elmesélted nekem :) neked sem volt egyszerű akkor sőt!!....nagyon durva a tiéd is :(
és mennyi időbe telt neked ez míg eljutottál idáig?
ha legközelebb ír, már ha lesz ilyen, letisztázok vele mindent, vagy mondja meg h tényleg mit akar vagy hagyjon de örökre végre már mert ez abszurd amit művel! velem játszik h nekem ne legyen jó!
igazad van és nagyon szépen köszönöm! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!