Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időre van szüksége egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időre van szüksége egy nőnek, hogy döntsön, akar-e kapcsolatot, vagy sem?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve mentünk szét, és nagyon hiányzik a volt barátnőm. Tudom, hogy gyengeség, de minden este könnyes szemmel alszom el, jó lenne, tudni, hogy meddig tart még ez a lelki gyötrelem.

Előre is köszi a válaszokat!

25/f

2013. jún. 3. 07:10
 1/5 Baccardi01 ***** válasza:

Ne szégyenkezz!!! Én is sírtam már nő után. Sajnos ez csak lassan múlik el. Járjál társaságba, bulizni, sörözni a haverokkal, stb... Ezzel elősegíted a minél hamarabbi "gyógyulásodat".

44/F

2013. jún. 3. 07:21
 2/5 anonim válasza:
Hívd fel, mondd neki hogy találkozhatnátok egy fagyira-kávéra-italra. Ne éreztesd vele hogy ki vagy borulva még mindig, csupán érdekel hogy mi van vele. Ha nemet mond, fogadd el, mond neki hogy rendben. Ilyenkor csak várhatod hogy hátha meggondolja magát. Sok sikert!
2013. jún. 3. 07:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha te fiú vagy és ki vagy borulva miért a női ciklusok érdekelnek?

Szakítottatok, nem véletlenül. Ne keseregj és ne álmodozz. Lépj tovább, sport, barátok, ismerkedés. Majd elmúlik

2013. jún. 3. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy ő már túl van rajta, és ez lesz a következő lépés...:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. jún. 3. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:

1000év

Sose tudják igazából mit akarnak. Legalábbis akikkel én találkozok, azok nem.

2013. jún. 3. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!