Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak lefektetni akar? Miért nem akar kapcsolatot velem?
Figyelt kérdés
Most ez az én hibám hogy nem akar kapcsolatot? Mondjuk nem akar sztem senkivel, mert csak szexre megy már vagy 4 éve, de engem miért nem akar? Én kedves vagyok vele, főztem is már neki ha itt van nálam, jól elvagyunk. Ő is meghívott már kajálni, vagy fagyizni, moziba ilyesmi. Tudom hogy tetszem neki, de mégsem akar kapcsolatot velem....Pedig azt hittem majd rájön hogy velem jól járna :) de nem akar barátnőt csak csajozgatni...2013. máj. 16. 17:00
1/5 anonim válasza:
Hát ha nem akar, akkor nem akar. Hiába vagy kedves meg minden, van akinek így kényelmesebb.
2/5 anonim válasza:
Fiatal és élvezi az életet, ennyi :)
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig én őt nagyon szeretném. Komolyan mondom az utóbbi időben csak azt csinálom amit ő akar, próbálok a kedvében járni stb. Na jó mondjuk nem szexeltünk még, sajnos szűz vagyok és nehezen megy nálam :S + egy csendes, visszafogott lány vagyok. Olyan rossz :(
2013. máj. 16. 17:05
4/5 anonim válasza:
Ha te ilyen vagy,és ő nem akar komoly kapcsolatot,javaslom,hogy ne vele feküdj le elsőre,mert csak rosszabb lesz neked utána.Neki egy strigula leszel,neked pedig szenvedés.
5/5 anonim válasza:
A szerelmet nem lehet irányítani. Nem úgy működik, hogy jaj te nagyon akarod meg kedves vagy és akkor majd előjön. Ha valaki nem szerelmes, nem akar kapcsolatot akkor nem akar, akkor sem ha fejreállsz. Kicsit naív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!