Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a lányoknál, miért nem akar kapcsolatot?
Kb fél éve ismertem meg ezt a lányt, akkor végigcsókolóztunk egy estét (amúgy látásból már ismertük egymást, párszor beszéltünk is, mivel csoporttársam). Azóta nem megy ki a fejemből, és csak őt akarom, másoknál nem is próbálkoztam (pedig amúgy nem jellemző ez rám, és akárhány lány próbálkozott, mindet elküldtem, mert nem éreztem semmiféle vonzalmat mások iránt).
Ez a csók után nem sokkal összejött egy sráccal, de azért én mindig kerestem, minden nap sokszor beszéltünk, órákon is, készültünk együtt vizsgákra, zh-kra, láttam rajta, hogy nem hagyom hidegen. Kb két hónapja még volt köztünk egy csók is, bár azután kb egyből elrohant (itt ugye még volt barátja), aztán innentől kezdve már kicsit máshogy találkozgattunk, voltunk párszor bulizni együtt, végig csak velem volt, olyankor hazakísértem, fogtam útközben a kezét (csókot már ilyenkor nem hagyta), és az este végén mindig agyonölelgettük egymást.
Kb 3 hete az egyik ilyen alkalommal végigcsókolóztuk az estét, és másnap estig együtt voltunk, életem legjobb 24 órája volt azt hiszem (csóknál több nem volt). Ezután másnap szakított, azóta volt pár randink, pár napja le is feküdtünk, én szeretném, ha járnánk is, de azt mondta, hogy ezt nem akarja, mert fél a csalódástól... nem akar senki mással lenni, szóval ne értsem félre, de nem tudja, hogy mennyire bízhat meg bennem. Igen, korábban tényleg sokszor "csajoztam", de mióta először csókolóztunk, azóta ez eszembe se jutott, tényleg. Hogy bizonyíthatnám neki, hogy bízhat bennem?
És mi az, hogy fél a csalódástól? Ha már le is feküdtünk, akkor attól hogyhogy nem félt, hogy csak ennyire kellett? Ez szokott a tipikus női probléma lenni, nem?
Lányok, adjatok tanácsot!
21F
Nem a csalódástól fél, csak egyszerűen nem akar veled járni. Kihasználja, hogy ha smárolni vagy dugni akar, akkor ott vagy.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!