Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire létezik az a jelenség, hogy egyedülálló 30 körüli nők, szinte már bárkivel összejönnek, aki hűséges és komoly kapcsolatot akar, kapuzárási pánik miatt?
akkor ha már van 1 gyereke akkor valoszinübb,
amugy meg inkább 35felett
Nem tudom, nem igazán tapasztalom. Nem igazán látom, hogy a harmincas ismerőseim, akik még "nem keltek el", annyira kapkodnának, inkább egyre jobban meggondolják, egyáltalán bevállaljanak-e valakivel egy komoly kapcsolatot.
Én 29 évesen ismerkedtem meg a párommal, de pont hogy akkoriban vágytam a legkevésbé tartós, komoly kapcsolatra. Nagyon sok udvarlóm volt, élveztem a helyzetet, hogy válogathattam. A férjemmel csak laza szexkapcsolatnak indult az egész, csak aztán máshogy alakult, egymásba szerettünk.
Talán inkább azokra a nőkre jellemző ez a kapuzárási pánik, akik már nagyon akarnak gyereket és úgy érzik, kifutnak az időből.
bocs, egy nőnél nincs kapuzárási pánik, ne keverjük a szezont a fazonnal. ez a férfiaknál van
amúgy nem megy el bárkivel, beszélgetés van, még 1 éjszakásnál is
amúgy az ismerkedés dönti el, szóval a beszélgetés, mi van a fejedben N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!