Honnan szerezzek met/merkformint? Az orvosom azt mondta, hogy (vizsgálaokkal alátámasztva), hogy biztos PCO-m van, de majd félév múlva akar gyógyszert felírni?
Nem tudna valaki küldeni ilyen gyógyszert, akinek esetleg maradt meg?Megveszem természetesen és a postaköltséget is fizetem. Vagy van olyan patika ahol kiadják vény nélkül?Esetleg tudna nekem vlki szerezni receptet?
Most szedjek gyógyteákat, ezt mondta. De mi már most szeretnénk babát és nem akarjuk halogatni.
Megértem, hogy nagyon szeretnétek babát, és hogy most szeretnétek, de pl. az adagolásodat hogy fogod beállítani magadnak? Nem véletlenül vényköteles, nem egy fejfájáscsillapítóról van szó, nem érdemes hazárdírozni vele.
Ha nincsenek nálad a leleteid, kérd ki őket, és irány más doki, aki meghallgat.
És bocs, tudom, hogy nem olyan választ írok, amire kíváncsi voltál, de szedtem ezt a gyógyszert és tudom, hogy odafigyelést igényel.
Ezek a gyógyszerek elsősorban nem a pcos-ra vannak, hanem cukorbetegségre. Ha inzulinrezisztenciád van, akkor felírja az orvos. Ha nincs, sokszor felesleges beszedni.
Nekem sem írta fel az orvosom, egyedül barátcserjét szedtem a ciklusom miatt, spontán lettem terhes.
Tudom, hogy türelmetlen vagy, de ha össze-vissza beszedsz mindenféle bogyót, nem használsz, csak ártasz magadnak.
Esetleg próbálkozhatsz a Mensmentis-nél, ők kifejezetten pcos betegeket kezelnek. (Pénzbe kerül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!