Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pasim barátja is vonzódik hozzám?
Sziasztok! 2 éve vagyok együtt a barátommal. Az egyik legjobb barátjával, aki mondjuk legyen B,nagyon jól elvagyunk. Az elmúlt egy hónapban azt vettem észre, hogy bókol nekem,megérint sokszor. Nagyon szeretem a barátomat és nem akarom elvesziteni.Legutobb egy házibuliban erotikusan táncoltunk ketten,simogatta a lábaim,bókolt,puszilgatta a nyakam,ölelgetett és amkor a fejét a vállamra tette valahogy megcsókoltuk egymást..
Aztán megbeszéltük,hogy kettőnk között marad,mivel nem akarunk balhét,de régóta tetszem neki.(4éve ismerjük egymást)
Az egyik nap meg MSNen beszéltük,hogy ha nem lennék a párom baarátnője akkor letámadott volna és kitudja mi történt volna köztünk,én is egyetértettem vele..
Vonzódom hozzá. És többet gondolok rá. Közösségi oldalon bármit közzé teszek,hozzászól vagy tetszikeli.
Vonzódik ő is hozzám?
Van msn, csak senki nem használja :P...
Most komolyan ez a kérdés? Hogy vonzódik e hozzá???Most téged idézlek: "régóta tetszem neki." Ezek szerint nem tudod hogy a tetszés az szinte szinonimája a vonzódásnak?? vagy mibajod van neked ?:O
van msn, csat átállítottad amire felajánlották, de lehet rajta dumálni is, meg úgy működik, mint egy rendes levelező, ha ránézel
kedves kérdező! lehet ennyire ragaszkodsz a barátodhoz, de azért elkezdtél olyan irányba menni, ami már túl mutat azon, hogy szerelmes lennél belé, szóval max szeretet, mivel a vonzódás megvan, ez így nem fog elmúlni, de nem értana végig gondolni, ez csak tanács N
hagyd már ezt a piára fogás dolgot,a lehető legsz@rabb kifogás.
a csók megcsalás,főleg közös ismerősök,nyilvánosan előtt dupla lejáratás.
az meg,hogy tartod a kapcsolatot vele sunyiban,árulás.
de persze azt is fontos megjegyezni,hogy a palid is balfarok,ha ennyire sz@r emberismerő,vagy mulya a haverját illetően,és nem elég domináns ahhoz,hogy a környezetének eszébe se jusson ilyesmit csinálni ellene.
Persze hogy vonzódik hozzád, de ha te is hozzá, akkor a mostani kapcsolatod max baráti szereteten, esetleg megszokáson alapszik, mert ha szerelmes lennél észre se vennél más srácokat.
Ennek semmi köze a piához, az maximum oldotta a gátlásokat, vagy csak egy idióta kifogás amivel sokan szeretnek élni. Mindenesetre megcsaltad a barátod, és folytatod is a dolgot a háttérben. Szerintem ne várd meg még kiderül, döntsd el mit akarsz. Bár szerintem a mostani kapcsolatodnak ezek alapján már így is úgy is vége. Az hogy ezt mikor látod be magadtól, csak rajtad áll.
Büdös ku*va vagy.
Mi az hogy ha átengedjük magunkat a csókolózásnak akkor elmúlik?
Mondjuk a párod barátja is egy komoly ember lehet.
Gusztustalan vagy te is meg miszter B is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!