Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pasim barátja is vonzódik hozzám?
Sziasztok! 2 éve vagyok együtt a barátommal. Az egyik legjobb barátjával, aki mondjuk legyen B,nagyon jól elvagyunk. Az elmúlt egy hónapban azt vettem észre, hogy bókol nekem,megérint sokszor. Nagyon szeretem a barátomat és nem akarom elvesziteni.Legutobb egy házibuliban erotikusan táncoltunk ketten,simogatta a lábaim,bókolt,puszilgatta a nyakam,ölelgetett és amkor a fejét a vállamra tette valahogy megcsókoltuk egymást..
Aztán megbeszéltük,hogy kettőnk között marad,mivel nem akarunk balhét,de régóta tetszem neki.(4éve ismerjük egymást)
Az egyik nap meg MSNen beszéltük,hogy ha nem lennék a párom baarátnője akkor letámadott volna és kitudja mi történt volna köztünk,én is egyetértettem vele..
Vonzódom hozzá. És többet gondolok rá. Közösségi oldalon bármit közzé teszek,hozzászól vagy tetszikeli.
Vonzódik ő is hozzám?
"aki mondjuk legyen B"
ennek mi értelme volt ha az írásod többi részében nem használtad fel :DDDDD na mind1
sztem vonzódik, hallgass a női ösztöneidre :DD
Nem az MSN-en van a hangsúly.
Érdekel,hogy tetszeme neki vagy csak pia hatása miatt estünk egymásnak..
5.
nekem 2 napja szűnt meg az MSN. kapják be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!