Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vonzódik hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vonzódik hozzám feleségem mióta lefogytam?

Figyelt kérdés

38 kilót fogytam 1,5 év alatt. Ahogy adtam le fokozatosan, úgy csökkent nejem intim érdeklődése irántam. Jelenleg szinte nulla a vonzódása. :-(

Neki kevésbé tetszek, míg más nőknek viszont... ;-)

Nem egy női ismerős a környezetünkben flörtölget velem, de nejem még féltékenységet sem mutat ezek miatt.

2013. máj. 2. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted nem lehetséges, hogy amig a fogyás miatt magaddal voltál elfoglalva kicsit elhidegült tőled?
2013. máj. 2. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Az nem lehet h ő pont úgy szeretett ahogy voltál???
2013. máj. 2. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:

nem vetted észre, hogy a személyiséged is változott a fogyással, mert Te nem látod kívülről magadat

gondold végig, mikortól lett ilyen, netán úgy szeretett ahogy voltál? szóval a választ Neked kell megtalálnod

talán beszélni kéne vele N

2013. máj. 2. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
a nejed nem kövér? ha igen, akkor "fél", hogy te már jobbat "szeretnél", tehát kezdődhet a párkapcsolat előről! :) hódítsd meg, és hitesd el vele, hogy neked így is ő a legjobb! :)
2013. máj. 2. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Van egy ismerős házaspár. A pasi elég kövér volt, de nagyon jófej...aztán az elmúlt évben lefogyott 30-40 kilót. Azóta úgy jár kel, mintha ő lenne Isten (egyébként jól néz ki), sőt a feleségével is elég csúnyán beszél.

Tehát lehet, hogy te is megváltoztál...

Illetve az ismerős házaspárnál a feleség sem volt vékony, de az elmúlt évben amikor a férje fogyott, ő még magára szedett jó pár kilót.

2013. máj. 2. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:

én ismertem olyan srácot aki szintén sokat fogyott, és idővel mivel a lányok felfigyeltek rá, egy beképzelt majom lett belőle, és elkezdte kihasználni őket....

nem lehet hogy túl nagy lett az önbizalmad, /kezdesz túl sokat képzelni magadról/ és emiatt a feleségedet háttérbe szorítod?

egyébként szerintem biztos hogy nem a fogyásoddal van probléma. az én férjem is az esküvőnk után jó pár kilót felszedett. 85 kilóról 106-ra és ugyanúgy szerettem akkor is, és akkor is amikor visszafogyott 90re.

szerintem a viselkedésed változott meg vele szemben...próbálj beszélni vele

27/N

2013. máj. 4. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem úgy tűnik, hogy a kérdező nagyon verné a mellét a fogyás miatt. Én azt javaslom, hogy kérdezz rá nála. Finoman, nem lesz egyszerű, de muszáj ezeket megbeszélni!
2013. máj. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!