Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a feleségem vagy ez már beteges?
Szerintem vásárlási mániás.
Múltkor beidegesítettem magam és összeszámoltam, hogy pár cipője van. 112-ig jutottam. De egy dobozban elrakva van még vagy 30-40.
Több ezer darab ruhája van. Egy elég nagy gardrób szoba ami padlótól plafonig be van szekrényezve rogyásig tele van a ruháival. Meg van még 4 elég nagy kartondoboznyi elpakolva.
100 táskája biztos van. Meg még több száz egyéb kacat, kiegészítő.
Szépségápolási, kozmetikai meg smink cuccokból szó szerint több ezer darab van. Csak samponból van vagy 40-50 darab.
Szinte nincs olyan nap, hogy ne venne valamit. Az a jobbik eset, ha csak egy valamit. Pl. vesz egy ruhát mire kiér a butikból eszébe jut, hogy nincs hozzá cipője aztán átmegy egy másikba és vesz hozzá. Aztán elindul a láncreakció mert rájön, hogy ahhoz a cipőhöz illő táskája nincs....
Ez már beteges ugye?
Igen beteges, mivel negyedét sem képes használni.
A Te fizetésed költi, vagy a sajátját ? :)
Nem tudom, hogy beteges-e de 100% hogy nagyon butus.
Ha gyerekorában is ezt csinálta (bár nem írtad hány éves.. attól is függ!) akkor érthető.
Én nekem pl. 1 pár téli magassarkú csizmám van, amit még 3-4 éve vettem fél árban az Alberto Zagoban. Imádom, és még ha térden állva könyörögnél se vennék másikat/újat, inkább eltenném azt a pénzt, késöbb másra jó lesz biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!