Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a feleségem vagy ez már beteges?
Szerintem vásárlási mániás.
Múltkor beidegesítettem magam és összeszámoltam, hogy pár cipője van. 112-ig jutottam. De egy dobozban elrakva van még vagy 30-40.
Több ezer darab ruhája van. Egy elég nagy gardrób szoba ami padlótól plafonig be van szekrényezve rogyásig tele van a ruháival. Meg van még 4 elég nagy kartondoboznyi elpakolva.
100 táskája biztos van. Meg még több száz egyéb kacat, kiegészítő.
Szépségápolási, kozmetikai meg smink cuccokból szó szerint több ezer darab van. Csak samponból van vagy 40-50 darab.
Szinte nincs olyan nap, hogy ne venne valamit. Az a jobbik eset, ha csak egy valamit. Pl. vesz egy ruhát mire kiér a butikból eszébe jut, hogy nincs hozzá cipője aztán átmegy egy másikba és vesz hozzá. Aztán elindul a láncreakció mert rájön, hogy ahhoz a cipőhöz illő táskája nincs....
Ez már beteges ugye?
Egy részét el kellene adni a cuccoknak, vagy odaadnia jótékonysági célokra.
Már jóval korábban rá kellett volna szólni, hogy ne pazaroljon. A szülei mit szólnak hozzá, hogy ilyen hülyeségekre pazarolja a pénzét?
Aki megteheti....nekem azzal nincs bajom.
Van aki másban beteges.
Na de a kérdés az, gyerekeitek vannak? Más rovására megy, hogy ennyit költ? Vett fel hitelt már a ruhákra, csak, hogy vásárolni tudjon?
A te pénzedet költi?
Szabj neki limitet, függőségből nem fog egyik napról a másikra kijönni, ez valami pótcselekvés lesz, vagy valami hiányt akar pótolni.
Csináljatok több programot, ami leköti az agyát, mert nem hiszem el valakinek ennyire nincs dolga, hogy ennyit tud vásárolni, és semmi más nem izgatja...
Na ez a Te idézeted Barátom:
"Ahhoz, hogy egy nő ragyogjon, olyan férfi kell, aki ragyogtatja." - Vavyan Fable
Gratulálok, a feleséged nevében! :)
Még egy sztori eszembe jutott rólad! (Bocs)
Valamelyik teniszcsillagot felelősségre vonták, hogy miért nem jelentette, be hogy ellopták a hitelkártyáját?
- Nem tűnt fel! Ezek szerint biztosan kevesebbet költ mint a feleségem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!