Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm egy buliba kicsit rázta magát egy srácnak, és az ismerőseim azt mondják, hogy nem éppen úgy táncolt, mint akinek van barátja, az számíthat "megcsalásnak"?
Figyelt kérdés
Megcsalás alatt értem azt, hogy egy bizonyos szintet átlépett-e ezzel vagy sem?2013. máj. 5. 00:05
1/9 anonim válasza:
Teljesen mind1 h annak számít-e, ha neked ez problémát jelen....Persze hogy átlépett egy szintet.
2/9 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned, mi nem tudhatjuk, hogy neked hol van az érzelmi fájdalomküszöböd. A megcsalás nem egy pontosan körülírható fogalom, ami mindenkinek ugyanazt jelenti.
3/9 anonim válasza:
szerintem nem..nem smárolt semmi csak táncolt veled szexel akkormeg?
5/9 anonim válasza:
Gyanús...Nem ártana ha felszerelnél rá egy rejtett kamerát vagy legalább egy nyomkövetőt
7/9 anonim válasza:
hát Neked szarul esett,
hát ezt úgy tudod a tudtára adni, mit éreztél, ha legközelebb egy buliban Te csinálsz hasonlót egy lánnyal,
na ekkor már tudnád mit érez v nem, lehet Te jobban szereted N
8/9 anonim válasza:
Le kell ülni és meg kell beszélni, mondd meg, hogy ez neked nem esett jól. Nekem is van barátom és buliban szeretek más pasikkal is táncolni, persze nem összesimulva. De most mi a tököt csináljak, ha mondjuk kettesben mentünk, a drága párom kimegy beszélgetni, nekem meg nincs hozzá kedvem, mert bulizni jöttem?
Amúgy szerintem egyáltalán nem megcsalás a tánc, amíg a lány tudja uralni a helyzetet és amint komolyabb tapizás kezdődne letiltja az alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!