Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen pasik senkinek?
Kérdező! 17 évesen ne aggódj még! :) Pont a koncertezés miatt nagy sikered lesz a nőknél!
Én ugyanúgy érzem magam mint te, csak én már 29 éves vagyok.
Nekem meg nincs olyan, hogy amiben jó vagyok, az olyan hihetetlen érzést adna, maximum pár percig érzem azt, de ennyi.
Én már több mint 1000 nőnél próbálkoztam, nem jött össze. Nem csak neten, élőben is.
Tényleg önbizalom kell a csajozáshoz, csak nekem nincs. Hiába mondom magamról a jókat, ez sajnos nem vonzza a lányokat. Ja, meg nagy az igényük a legtöbbnek, az se jó ha 173cm magas vagy. :P Na meg előítéletesek is. Persze vannak olyan típusú lányok, hogy a fiúnak a múltja, kinézete nem érdekli őket, na ők már közelítenek a "rendes lány" fogalma felé, de ők meg elutasítanak más miatt.
Én meg úgy vagyok vele, ha egy lány lehord, vagy megsért, az nekem az ismerkedés végét jelenti, mert kiábrándulok belőle, nekem egy vonzó lány kell, aki nem bánt, hanem aki bátorít a mindennapokban. Elég támadás éri az ember a munkahelyen, de úgy az életben, még kapjam attól a nőtől is, akit szeretnék? Ugyan már...
Egyébként én is ilyen vagyok azzal a lánnyal akit megismerek, kedves, szeretetet sugárzó egyén, ami sajnos nem elég nekik, pedig ez a legfontosabb, ez tart össze két embert hosszú távon, életük végéig. Lehet párkapcsolatban lenni 1-2 évig, ha valami más vonz bennünket a másikban, de ami időt álló, az a szeretet, és nem a kinézet.
Az önbizalomra meg nem jó, ha a lányok hajtanak, mert arra nem támaszkodhatnak, ha majd átveri őket a pali. ;)
Amúgy az első válaszolónak is sajnos igaza van, még ha elég bunkón is válaszolt, de ez még nem jelenti azt hogy nekünk is ki kell fordulni önmagunkból. Mi a kisebbséget képviseljük a világban, akik tényleg tudnának egy nőt úgy szeretni, hogy ők teljesen(!) boldogok legyenek, de mivel pont az kell nekik, ami miatt belénk szeressenek, így mégis egyedül maradunk.
Bennem a remény él még, de már nem ismerkedem, csak ha összefutok egy nővel az életben. Eleget szenvedtem, majdnem elvesztettem már a becsületemet is, a sok lelki sérelem miatt.
Viszont kérdező, neked ott a koncertezés, az kiválthatja az önbizalmat is, mert a lányok nagyon szeretik a zenészeket! Hajrá!
Miért nem kellek senkinek? <- Honnan tudod, hogy nincs egy lány, aki titkon minden éjjel rólad álmodik, csak túl félénk,ahhoz, hogy kezdeményezzen ?
Ne állj rá olyan görcsösen erre a témára... Minél jobban szeretnél egy barátnőt, annál kevesebb az esélye,hogy bekopog a szerelem. Csak lazán,éppen akkor fog bekopogni a szerelem, amikor a legkevésbé számítasz rá. (Velem is ez volt a baj, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme ennyire keresni, majd rám talál magától is):D
16/L
35, hát nagyon sajnálom hogy így alakult. Én azt mondom, ne add fel, de ne is görcsölj rá. Járj társaságokba, és meglátod hogy összejöhet. Az a baj hogy nem ismerlek, így nem tudok konkrét javaslatokat adni. Válts taktikát, ha nem megy.
36, én már mióta ezt csinálom: várok, hogy hirtelen bejöjjön ahogy mindenki mondja. Az a gáz, hogy tényleg nincs senki, aki lehetne, én társaságokban sokat közeledem a lányokhoz, ha más nem, barátság céljából, mert tőlük nem ér támadás. Minden lehetőséget biztosítottam a lányok felé, hogy lépjenek, ha valaki így volt belém szerelmes, az meg végül is kit érdekel? Olyan, mintha semmi sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!