Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen pasik senkinek?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Nem vagyok egy magas kigyúrt álompasi, a hajam messze van a tökéletestől, sőt, néhány ember szerint a ruházati ízlésem is pocsék. Nem érdekel, hogy melyik lánynak mekkorák a mellei, vagy hogy csontsovány-e, mint a szupermodellek. Lehet, sőt, biztos, hogy nem mutatok olyan jól egy lány mellett, mint egy Edward-szintű etalon mintapasi, viszont tudok valamit, amit sok ilyen pasi nem: TÖRŐDNI és SZERETNI. Sok pasi csak egy lyukat keres, ahova dughatja, akinek a lány csak beáll a sorba, megtörténik, aminek meg kell, aztán kit érdekel, ha összetörik a lány szíve? Tényleg ez lenne az ideál? Senki sem értékeli, ha valaki megnevettetik, gondoskodnak róla, beszélgetnek vele és meg is hallgatják, sőt, segítenek is? Nem akarom magamat dícsérni, de mások szerint és saját tapasztalatom szerint is erre képes vagyok. Mégis, életemben nem volt még belém szerelmes senki. Tudom, hogy sokat számít a külső, de ENNYIT? Egy olyan lányt keresek, aki szerelmet akar, nem pedig egy díszt az oldalára. Aki nem ítél első látásra. Aki értékeli a humort. Aki nem egy topmodell, mégis vannak érzelmei. Miért nem kellek senkinek? Érdekelnek még valakit a belső értékek ebben az 3lcs3sz3tt világban? Bocsi hogy ilyen emelkedett lett ez az egész, csak tényleg nem értem.

2013. máj. 4. 23:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

17? Hát élemedett korod ellenére még soha de soha életedben nem volt még beléd szerelmes senki:)))

Majd lesz. Udvarolj annak, aki tetszik. Igenis sok lány szívszorongva várja, hogy egy kedves, gyöngéd, figyelmes fiú foglalkozzon vele. Olyanokat kerüld, akik csúnyán beszélnek, az rossz jel, szennyezett lélekre utal. Az is nagyon fontos, hogy humorod van! Mert tapasztalatból tudom, akiknél esélyes lehetsz félénk, csendes, szomorkás lányok, akiknek életmentő a humor. Sok embert érdekelnek a beslő értékek, csak ebben a harsogó, kifordult világban nehéz megtalálni őket, és nehéz nekik egymásra találni. Fel a fejjel! Egy kis időt adj azért ennek - és megérted, meglátod, igazam van:)

2013. máj. 4. 23:22
 12/38 A kérdező kommentje:
És mennyivel lenne jobb, ha a nőt sz4rba se veszem, csak flegmázok mint a menő csávók? Jól tudom mi a helyzet másoknál de én azt kérdeztem, a normális pasiknak miért nem megy semmi.
2013. máj. 4. 23:22
 13/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ilyen vagy velük a baráti listájukra fogsz felkerülni, lelkiszemetesnek is jó leszel, ha véletlen mégis sikerül összejönnöd valakivel kifog dobni, mert unalmas vagy. Ez az igazság. Szard le őket, legyél önző máris érdekesebb leszel és nyitnak feléd.
2013. máj. 4. 23:23
 14/38 A kérdező kommentje:
11., na ez végre egy hasznosabb válasz.
2013. máj. 4. 23:24
 15/38 anonim ***** válasza:
82%
attól h itt kisirod magad még nem csajozol be..várd ki a megfelelőt . és akárhogyan nézzük a lányok 90%-át vonza ha egy pasi határozott és tud vele bánni.. a pasik akiknek olyan dumajuk van h elérnek bármit ez vmiért vonza a nőket nem kell feltétlen egy helyes pasinak lenni ehez (tapasztalat ).L
2013. máj. 4. 23:24
 16/38 A kérdező kommentje:
13., ez hogy működik? Miért jó egy lánynak, ha önző valaki?
2013. máj. 4. 23:25
 17/38 A kérdező kommentje:
15, a csajozós dumák tényleg ennyire hatékonyak lennének? Amennyire beleképzelem magam egy szituációba, inkább erőltetett betanult szövegnek tűnik.
2013. máj. 4. 23:28
 18/38 anonim ***** válasza:

Nem flegmázni kell és szarba venni. Valami középútat találj. Barátként akkor végzi az illető ha amúgy sincs meg a vonzalom, máskét bármikor lehet egy barátságból szerelem. Bár szerintem nem barátság aminél jelen van a vonzalom is....

Nem kell önzőnek sem lenni, de ne csak a másikra figyelj, hanem magadra is. Máskülönben az nem használ ki aki nem akar. Másrészt te szolgáltatod ki magad így másoknak, önként.

Légy határozottabb, legyen önbizalmad és főnyeremény leszel a nőknek is, nem csak hétköznapi értelemben.

2013. máj. 4. 23:35
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert normális vagy, egy elcs*szett világban.

17 éves vagy, nem gáz, lehet, hogy később találsz csajt simán, csak ugye a korosztályod. Meg még te is fogsz komolyodni, változni, ha egyetemre mész és a szüleid nélkül fogsz élni, valószínűleg határozottabb is leszel, ami előny lesz.

Ez a nagyképűsködés azért válik be, mert sok nőnek elég, ha flegmának lát, és máris alfa hímnektűnsz a szemében. Ahogy leírtad magad, nem hiszem, hogy szükséged van ilyen nyomi csajra. Majd később valami komolyabbra talán.

A betanult szöveg nem jó, nagyon nem! A csajok nem bírják.

2013. máj. 4. 23:35
 20/38 anonim ***** válasza:
#15 vagyok itt nempont azokra gondolok h "elfelejtettem a számom megadod a tiéd? " vagy h "relax baby relax merrelaksz? " és társai.. hanem h bánsz a nővel.. ha beszélgettek akkor utána nemkeresed ez pl kiakasztja a lányokat és magukban kérdezgetik h miért nem ír? ha rád ir és lecsesz akkor erdekled :) meg ilyenek de nemkeell túlzásba vinni bunkó stilust sem
2013. máj. 4. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!