Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen pasik senkinek?
Szerelmet szeretnék, de alapvető dolog a vonzalom. Érdekelne hogy nézel ki, úgy tudnék véleményt alkotni. Szexuális kisugárzás is sokat számít, sokat dob azon aki nem olyan előnyös külsőre. Engem kicsit ijesztene, hogy ha azt érezném, hogy "ki akarod nyalni a seggem".
21/N
Nem tudom haver, én tudom magamról hogy csúnya vagyok, olyan fejem van mint egy rossz kockának, egyáltalán nem előnyős semmiféleképpen sem, szóval jó kis hátrányból indulok, vékony is vagyok, stb.. De manapság arra jöttem rá, hogy inkább leszarom a külsőmet, és azt csinálok amit akarok.. Most komolyan, ha odamegyek egy csajhoz dumálni, és nem akar tőlem semmit, akkor mi van? Ha bunkózni kezd, akkor jól leoltom, és otthagyom fetrengeni a saját szarjában, én meg megyek a következőhöz, csá..
Nem dől össze a világ, ha nem próbálkozok akkor nem lesz senkim, a nagy számok törvénye után meg idővel csak lesz valaki aki engem is helyesnek vél.. Nekem is van olyan csaj aki nagyon bejön, de megkérdezek 15 másik srácot azt mondják hogy nekik meg nem.. Szóval én inkább a saját stílusomra megyek rá, próbálok vonzó személyiséget kialakítani, hátha bejön.. Az a helyzet hiába beszélek róla mert ezt csinálni és gyakorolni kell, az elmélkedés hiábavaló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!