Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a komolyabb gondolkodású lányok senkinek nem kellenek. Sőt lenézik őket a férfiak?
Párkapcsolat terén nagyon rossz tapasztalataim vannak sajnos. Nem vagyok távolságtartó és rideg, ennek ellenére sem igazán sikerül az ismerkedés.
Az igaz, hogy bulizni nem szeretek, kalandokat sem kerestem soha. Szeretem a vidámságot, a nevetést, viszont számomra a megbizhatóság, a kölcsönös tisztelet is fontos...amitől sokan félnek, vagy taszítja őket.
24/L
Nem találkoztál még komoly gondolkodású pasival... Tény hogy már a mi korosztályunk is elég gyerekes, de azért még mindig több az életrevaló mint '90 után...
25F
Felfedezni vélek egy hibát amit mindjárt ki lehetne elemezni.. "viszont számomra a megbizhatóság, a kölcsönös tisztelet is fontos" .. miböl gondolod hogy másnak ez nem fontos? Másképp fogalmazva ismersz olyat akinek ez nem fontos?
Tovább csavarom a kérdést hogy meglásd hova szeretnék kilyukadni: miböl gondolod hogy te különlegesebb vagy mint más?
Én nem mondtam, hogy különlegesebb vagyok! Nem kell alaptalanul feltételezni ezt...csupán rossz tapasztalataim voltak eddig, és véleményekre/tanácsokra lettem volna kiváncsi.
Ez olyan nagy gond?
Én nem támadlak felesleges nekem esned, csak rávilágitok a - szerintem - problémád megoldásának kulcsára.
Azt kezdesz vele amit akarsz, te dolgod.
És az nem igaz hogy nem irtad le tényként hogy különlegesebb vagy, az alapgondolatod az hogy te különlegesebb vagy mint más és ez okozhatja a távolságtartást. Egyszerüen tévedsz.
Jó köszönöm a választ.
És nem támadok senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!